Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Жахливий туроператор Акорд-тур!

"Все жахливо від початку і до кінця! "

Відгук туриста Аккорд тур Ирина (КИЇВ) на тур
Поїздка: 26 липня 2018
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Июль 2018
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Приємний вікенд  Прага + Дрезден

Нещодавно мені довелось бути учаником пекло-тура під назвою «Приємний вікенд у Празі» з 26.07.18. Дійсно, дуже багато «приємних» вражень. Почну з того, що замість обіцяного місця в автобусі у турагенстві, до слова мені повідомили, що воно буде 40 з відкидною спинкою в передостанньому ряду, натомість при прибутті на місце відправлення я дізналась, що моє місце в останньому ряду. І знаєте, те, що ми були там розміщенні лише 2 на 5 місць, то акорд-туру вдалось уникнути скандалу. Вважаю, що про такі речі потрібно попереджувати зарання, щоб я не отримувала шок від уявлялення того як би це було, якби я сиділа там з 5 людьми! І це з 2 нічними переїздами на 4 дні.

Відразу другий сюрприз «приємного» вікенду це дуже «приємний» автобус. Жахливий, шумний, старий, брудний недотранспорт. Кондиціонер в автобусі взагалі окрема історія, він настільки гучний, що до кінця туру ми так і не звикли до його жахливого звуку + «приємним» доповненням недокондиціонера є те, що вода з нього збиралась прямо над нашими головами останнього ряду і час від часу давала поо себе знати стікаючи каплями нам на голови. Толку від цієї диво-машини було взагалі мало, свою функцію він майже не виконував, в автобусі ми просто задихались всі. Ні люки, ні вікон неможливо було відкрити і ми просто задихались. Багатьом людям було погано і це при такій такій то спеці.

Гід Христина це ще одне «приємне» доповнення. В її обов’язки входило розвести нас на екскурсії, зібрати з нас гроші, порахувати нас і швидше заганяти в жахливо душний автобус раніше відправлення, до слова наша група ні разу не спізнювалась на всі зістрічі та екскурсії. Ні разу за поїздку вона нами не цікавилась і не старалась вирішувати наші проблемні ситуації. Після поїздки була анкета оцінювання в якій є питання про те чи сподобався мені перегляд відео-, аудіоматеріалів. Так от, в нашому супер-недоавтобусі навіть не було натяку їх ввімкнути і щось переглянути чи прослухати!

Далі історії лише цікавіші. На кордоні ми простояли 7,5 год. Розумію, це не є винною аккорду, проте в програму туру входить Краків (він входить у вартість всього туру разом з оглядовою екскурсією) і в листі не вказано жодного слова про те, що «є можливість відвідати Краків при швидкому проходженні кордону», він мав би бути відвіданим за будь-яких умов, це не факультативна екскурсія! Спочатку наш гід сказала, що ми полюбому повинні заїхати в Краків, але вже після вона прийняла рішення, що ми їдем одразу в Прагу і можливо на зворотньому шляху в неділю 29.07 ми туди заїдем. Звісно в проплачений мною Краків я так і не потрапила навіть на зворотньому шляху. До Праги ми діставались добу! Виїзд зі Львова був о 10:30 26.07, в Прагу приїхали близько 6:30 27.07. В заявленій програмі тура, де написано, що у нас повинен бути сніданок (оплачуваний нами самостійно) так і не відбувся, нас нікуди не відвезли поїсти. Ми приїхали в 6:30 на територію готелю втомлені, голодні, без душа і змушені були чекати до 9:00 в душному автобусі поки не розпочнеться екскурсія по Празі. Гід Христина не пояснила, чому в нас не було обіцяного по програмі сніданку, не розповіла про найближчі супермаркети чи кафе, ми постійно все шукали самостійно, це просто маячня. Чому за цей час очікування в нас не було обіцяного по програмі сніданку? Чому така тупа організація?

Екскурсія в Празі, яка включена у вартість була супер нудною, екскурсовод завела нас в обмінник з жахливим курсом, де, до слова, за кутком вже можна було обміняти євро на крони на майже 40 крон більше, а також в «супер-магазин» прикрас з до біса завищеними цінами. По самій Празі вона водила нас і зупинялась лише на сонці, а в ті години воно жахливо жарило.

Заселення в готель це теж дуже «приємна» історія. В програмі туру вказано заселення «після 14:00», не знаю як для Вас, але для мене це означає заселення з 14:00, ну максимум до 15:00 поки всі розберемось. Але ні, в нашому випадку Христина повідомила, що ми будем заселятись о 18:00. Після того, як ми це почули в усіх був шок. Тобто ми добу їхали в пекло-автобусі, зовсім не мились і вона пропонувала нам весь день до вечора втомленими і брудними гуляти на сонці по Празі.

Після цієї екскурсії, коли ми виражали своє незадоволення гіду, вона взагалі сказала, що по плану нас мала заселити аж в 00:00 ночі. Тобто це «після 14:00»? Це який же план є в акорд-тура? План як зробити туристів лохами? В мене проплачений готель, а я повинна десь гуляти не маючи можливості відпочити і помитись? Після довгого скандалу, вона дала нам сфотографувати ваучер і сказала, що ми можем спробувати заселитись самостійно в 14:00. Проблем із самостійним заселенням ніяких взагалі не виникло, адміністратор просто спитав наші імена і прізвища, ніяких паспортів і ваучера йому навіть не знадобилось показувати, він скористувався своїм. Не розумію, чому тоді ця Христина влаштувала таку трагедію? Багато хто хотів заселитись вдень, вона просто не давала можливості і якби я не потрапила вдень в готель, довелось би просто десь тинятись по жарі. Я не уявляю як інші витримали це і просто не добивались свого, вони ж за це заплатили.

Екскурсія в Дрезден (проплечена за 38 євро) була в нормальному автобусі, не розумію, чому в нас було таке жахливе доробло на всі ці ночі, а на дві години дороги нормальний чомусь? Через те, що тут ми ще додатково заплатили? Екскурсовод Ірина дуже класна, все цікаво розповідала, тут питань немає.

В загалому так і пройшов «приємний» вікенд. Дякувати Богу він тривав лише 4 дні, 2 доби якого ми провели в пекло-автобусі, тому що вертаючись в Україну ми вже не витримували шуму цього жахливого кондиціонера і такої неорганізованості.

Всі приємні враження виключно від міст і то, якби не додатково проплачений мною Дрезден, викинуті гроші просто за Прагу і недоавтобус. Просто обманута, без Кракова, із жахливими негативними емоціями від всього, що було пов‘язано з аккордом. Не їздіть ніколи цим туроператором, він манить виключно кількістю, а не якістю послуг. Відгуки на сайті всі підчищенні, погані видаляються, прочитайте обов’язково сайти турправди і інші. Ви самостійно собі краще організуєте поїздку, акорд принесе лише проблеми в поїздці, не псуйте свій відпочинок!
Реклама
Відгуки про інші тури