Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Чудовий тур "Спішимо до Риму!"

"В двух словах написати про цей тур неможливо) тому беріть попкорн, сідайте зручніше та читайте"

Відгук туриста Аккорд тур Victoriia (Одеса) на тур
ще
29
фото
Поїздка: 21 липня 2018
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Июль 2018
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Поспішаємо до Риму! Венеція та Флоренція!

Доброго дня!
Ми їздили в тур "Спішимо до Риму" 21.07.2018 - 26.07.2018
РЕЙС 863

Сама назва каже про себе. Ми, дійсно, постійно спішили та бігли кудись, хоч ніде і не спізнювались. Але ми вже не вперше в таку подорож їдемо і були готові до цього.

Та такого гіда ми точно не очікували. Аккорд - тур ви взагалі не поважаєте себе, якщо приймаєте на роботу таких людей.

Але давайте спочатку, можливо, наші поради допоможуть іншим туристам.

Ми повинні були від'їхати від Терміналу А о 6:30, чи автобус запізнився, чи що, але почали ми нашу подорож на півгодини пізніше. Провина не наша.

АВТОБУС

Знаючи, що у нас 2 нічних переїзди, ми сподівались, що наш транспорт буде комфортабельним. Але автобус для таких довгих переїздів не підходить! По-перше, кондиціонер дуже погано працював, а іноді взагалі не працював. Водії економили на пальному, t 35C в салоні це занадто. Самі крісла не зручні, та і взагалі автобус старуватий і ледь їхав. Перед посадкою нам сказали, що автобус тільки куплений і нам повезло як нікому.

За правилами, санітарні зупинки повинні бути кожні 3 години. У нас вночі їх взагалі не було, а вдень через 5-6 годин і на 15 максимум хвилин.

ГОТЕЛІ

Будапешт Flamenco hotel

Комфортабельний готель, У нашому номері були кондиціонер, фен. А вранці чекав смачний сніданок. Супер!!!

Рим Hotel Jonico

Маленький готель. Скудно, але зважаючи на те, що ми там були 5 годин - нормально.

АЛЕ! Так як, ми цілий день гуляли по Риму, а валізи залишати в автобусі було небезпечно, тому нам потрібно було залишити їх в номері, за який ми доплачували 80 € з групи!!! 10 людей жили в іншому готелі і також залишали речі, але нічого не доплачували. Чому? Залишається загадкою.

Будапешт Atlantic Hotel

Із бонусів у нашому номері був чайник і вікна виходили на вулицю. У сусідів вікна виходили в сам готель і було душно. Але був кондиціонер, тому, думаю, це не так страшно, тим паче ми недовго там були.

Сніданок був не дуже. Тому що, половина їжі вже не було, коли ми спустились. Сік розбавлений водою я пробувала вперше, смак я вам скажу, такий собі.. та і взагалі якісь не дуже привітні офіціанти.

Екскурсії в містах

1 день. У Будапешті все було якось швидко і сумбурно. Мабуть, тому що лив дощ і щось побачити ми не встигли; екскурсовод був нормальний.

На кораблику було прикольно та атмосферно. Нічний Будапешт неперевершений!

2 день

Відень вразив своєю красою та затишком! Я закохалась Сподіваюсь повернусь туди не раз.

Ірина Туктарева надала дуже багато цікавої та корисної інформації. Дякуємо Вам!

Рекомендую відвідати Шенбрунський зоопарк: маленькі пінгвіни, мила коала та панди вразили всіх! Не шкодуйте коштів та часу - воно того варто! Незважаючи на дощ ми залишись щасливі.

3 день

Флоренція

Гарне типічне містечко Італії. Оригінальні скульптури та архітектура; маленькі вулички; дуже смачне морозиво; тут можна купити вироби зі шкіри, які, дійсно, якісні; з гори Мікеланджело відкривається чудовий краєвид на місто.

4 день

Помпезність, велич, могутність і одночасно суворість - це Рим! Скільки пам'яток архітектури містить... Одразу хочеться подякувати найкращому екскурсоводу Максиму Скогореву!!! Стільки інформації та з таким захватом можуть розповідати тільки люди, які справді люблять свою професію та місто, про яке розповідають. Це людина, яка знає про все на світі! Дуже цікаво і в захваті слухали всі, навіть діти, незважаючи на те, що ми були ЗАНАДТО змучені та втомлені. Дякуємо ВАМ, МАКСИМЕ *!!!!!

Якщо будете в Римі, зверніться до нього, він підскаже, де можна смачно та НЕДОРОГО поїсти, куди піти, що побачити, та і взагалі надасть вам відповіді на всі питання!

Собор Святого Петра вразив нас! Якщо у вас буде бажання побачити Рим з висоти, обов'язково підніміться на купола собору. Але не беріть на ліфті, дорожче на 2€, а всеодно потрібно буде підніматися більшу частину пішки. Сходами 8€, ліфтом 10€

5 день

Венеція

Це місто краще побачити зранку або ще з ночі, бо "товпи" китайців вас задавлять

Справді, дуже багато людей після 12:00 та маленькі вулички, схожі одна на одну, можуть вас збити з пантелику.

Із плюсів, дуже багато магазинів, де можна купити дешеві, якісні речі та їжу. Але будьте готові до того, що у Венеціїї дорого поїсти. Якщо ви візьмете каву на барній стійці вона буде коштувати вам 2,5€, за столиком - 6-8€; морозиво з собою 2-4€, в кафе - 8-10€. Тому багато туристів їдять прямо на землі.

6 день

По суті більшість туристів нічого не побачили, чому розповім пізніше...


Будапешт зранку чудовий та тихий, віє прохолодою, але після 8.00 все змінюється, місто стає шумним та брудними..

Невеличкі поради:

*якщо ви дуже стомились, а немає бажання або грошей йти в ресторан, підіть в базиліку, може пощастить і ви почуєте орган, таким чином, відпочиваючи, отримаєте насолоду ще і від чарівної музики

*краще беріть екскурсії окремо, так дешевше, наприклад, аудіогід в Соборі Святого Петра 6€

*У Ватикан та Собор Святого Петра не можна з відкритими плечими та колінами, але на площі багато торгашів, які за 5€ продадуть накидку

*у Колізей, Ватикан та Собор Святого Петра НЕ МОЖНА брати з собою скло (наприклад, парфуми) та металеві предмети, тому подуймайте про це заздалегідь

*подорожуючи влітку, не забудьте за сонцезахисний крем, бо приїдете з червоними носами, як ми

*у більшості містах є краники з питною водою, тому не обов'язково купувати з України багато

А тепер саме цікаве...

ГІД

Назвати Ольгу Олексюк гідом це сором!!!

Скоріш за все це дівчинка-супроводжуюча, яка через раз знає дорогу і сама орієнтується ТРОХИ краще туриста.

Хоча б раз почути якусь цікаву розповідь про країну, місто та і взагалі щось корисне нам не пощасливилось.

Протягом усієї подорожі словниковий запас не змінювався, словом "ОТЖЕ", «СЕРЙОЗНО», «РЕАЛЬНО» нас зранку будили і "гнали" далі.

Все змінювалось 10 разів. Чекали громадського автобуса 40 хв, потім вийшли не на тій зупинці та ще чалапали до метро, яке ледь знайшли. І це все після дня в Римі. Ну добре, з ким не буває..

АЛЕ!! Весь час нам Оля казала, що ми запізнюємося, хоча зупинки ми робили не часто! Була затримка ОДИН раз на 5 хв і тоді ця горе-гід вирішила пожартувати і начебто поїхати.. "Щоб знали! " – весело, сміючись, сказала вона.

Вона постійно бігла та підганяла. Я розумію, що програма насичена і, мабуть, не завжди її провина в цьому, але елементарно зупинитися перед поворотом на 1хв і подивитися чи всі добігли можна було! Це ж 53 людини, на світлофорі неможливо перейти всім одночасно.

Про зупинки ставили перед фактом: «Отже, виходимо, зупинка, реально, 15хв, хто не встине, серйозно не чекаємо! Добираєтесь самі»

Після нічного переїзду ми бігли на електричку, як скажені, бо не встигали. Знову ж таки, чому ми постійно не встигали, коли за ніч ні разу не зупинились - залишається загадкою

Коли ми попросили білети на електричку, які ми окремо проплатили, Оля сказала, що їй для звітності треба. Але який звіт, ми окремо їх оплачували!

Складається враження про нечесність цієї людини

Також неприємний випадок був в Будапешті... Уявіть ситуацію, вечір, вже темно, йде дощ, ви в незнайомому місті, йде натовп 53 людини, і тут гід скаженіє і починає бігти З якого біса?! Вибачте, але це, дійсно, дивно... Отже, група розділилась, одні на одному кораблі, другі на іншому, дівчинка поранила руку... Неприємна ситуація...

На будь-яке запитання була відповідь: "Я не знаю! "

-Де поміняти кошти?

-Реально, обмінників ніде немає, я не знаю

-Як доїхати самостійно кудись?

-Ну, серйозно. Це далеко, я не знаю

І т д...

Думаю, правильно було б сказати групі про те, що в деякі місця не можна брати металеві предмети та прикрити плечі.

Місця, які рекомендувала Оля для обіду та магазини, були дорожчими за інші.

Ми зупинялися постійно на "Автогрилі". Це якась невеличка "барижна" заправка, з брудними туалетами. У Європі ж є нормальні зупинки, чому ми постійно на бомжацьких зупинках зупинялися - теж незрозуміло...  Економія...

Останній день ми були у Венеціїї. По ідеї мали приїхати в готель о 1-2ночі. З Венеціїї на катері відправились вчасно. 40 хвилин чомусь чекали свій автобус... знов ж таки таємниця, чому так довго

О 17.00 ми виїхали до Будапешта. По дорозі у нас була ОДНА зупинка. В автобусі було ДУЖЕ жарко! Приїхали в готель близько 5-ої ранку!!! Чому ми їхали 704 км майже 12 годин? Чому вночі автобус блукав і три рази через одне й теж місце їздив? Чому по серпантину здавав назад? Водії не знали дороги? Знов ж таки таємниця

Виходить, що в нас було 3 нічних переїзди... А заявлено було 2!!!

Отже, приїхали ми о 5.00 Відповідно виїзд не раніше 14 (автобус має простояти 9 годин), а це значить, що ми можемо не встигнути до Львова на заявлений час 23:00. А у нас поїзд на 1 ночі...

Наша ж горе-гід повернулася та пішла, не відповівши на наші запитання. З готелю нас виселили о 11. Скинувши валізи в один номер, ми чекали 14.00, щоб вирушити далі.

Туроператори пояснили нам, що гід повинен був згладити цю ситуацію. Але ж Оля подзвонила раніше і сказала, ми запізнюємося, тому що група дуже довго збирається! Зробила з нас дурнів

Переткнувши кордон автобус їхав з шаленою швидкістю, звісно, адже ми запізнювались. Але через гори їхати з такою швидкістю заборонено! Отже, ми приїхали в 1.25. Деякі вже запізнилися на потяг.

АККОРД ТУР, до Вас питання, ЧОМУ ВИ БЕРЕТЕ НА РОБОТУ ТАКИХ ЛЮДЕЙ?! Як на ЦЮ людину можна надавати відповідальність за таку велику групу?!

Також запитання про непередбачені витрати. Дуже багато незрозумілих витрат, які не прописані і взагалі незрозумілі. Цікаво, хто на нас заробив гід Ольга, чи Аккорд тур, чи всі разом?! Вибираючи тур, мене зацікавили Віденський ліс, Тропікаріум-океанаріум у Будапешті. Але часу на ці екскурсії геть не було!!! Чому ж ви їх тоді написали?! Я саме на ці екскурсії розраховувала і дуже засмутилась, коли зрозуміла, що відвідати не вдасться.

Сподіваюсь, Ви приймете до уваги ці зауваження та людям комфортніше і зрозуміліше буде подорожувати! 

Хотілось подякувати нашому туроператору ФОП Петрова Наталії!!! Відразу відреагувала на на наші смс і навіть о 2-ій ночі була на зв'язку.

Незважаючи на неприємні організаційні питання, подорож була чудовою!!! Скільки гарних місць ми відвідали, скільки емоцій відчули - це чудові відчуття! Люди, подорожуйте обов'язково! Адже наш світ такий чудовий та неопізнаний. Втома та недосип забувається, а теплі спогади залишаються на довгі роки

Саме в цій подорожі збулися деякі мої мрії: побачити пінгвінів та панду, прогулятися італійськими вуличками, приторкнутися до старовини, проїхати повз величні гори Альпи.

Повертаючись додому, я точно впевнена, що ще повернусь і задумаю нові мрії, які, сподіваюсь, дуже скоро здійсняться. Але наступного разу я поїду сама без горе-гіда Ольги Олексюк та Аккорд Туру...
Реклама
Відгуки про інші тури