Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мій жахливий уікенд

"Перша та остання поїздка з Аккорд-тур"

Відгук туриста Аккорд тур severina1971 (Львів) на тур
Поїздка: 26 липня 2018
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Июль 2018
Голосов 0 «

Відгук на тур Приємний вікенд  Прага + Дрезден

Тур «Приємний уікєнд» Львів-Краків-Прага-Дрезден-Львів

Спробую досить коротко та по суті справи.

Автобус «Neoplan» середнього віку з працюючим кондиціонером, який дме, але практично не охолоджує. На стоянках двигун глушили задля економії, відповідно кондиціонер взагалі не працював. Більше зручностей ніяких: ТВ є, але не працює, зарядок для телефонів не має. В автобусі було чисто.

Водії. Основний добре знає свій автобус, дорогу до Праги більш-менш. Після Катовіце чомусь їхали не автобаном, а якими то селами. Відповідно вночі спати коли тебе постійно кидає вправо-вліво не дуже зручно. Другий возій взагалі нічого не знає: ні куди їхати, ні як оплачувати проїзд по платному автобану та й навігатор для нього невідомий звір. Звідки такого взяли – поняття не маю. Тобто «Аккорд-Тур» наймає транспорт найбільш дешевий. Відповідно і комфорт. Тобто загальна оцінка десь 3+.

Гід від «Аккорд-Тур» Христина. Якщо можна було би поставити - 1 в поросному листі точно намалював би. По-перше, дала мобільний «Лайф», який при перетині кордону вимкнула. Після кордону вже в Празі надала естонський номер (в прямому значенні) телефону, який працював в один бік: вона могла писати повідомлення, ми з нею зв’язатися не могли, тому що в ньому було 11 знаків, а в нормальному 12. Можливо просто помилка, але вона дала такий номер всім на папері.

По-друге. Поселення в готелі було заплановано з 14:00. Приїхали в Прагу приблизно о 6:30. Приблизно за годину до того заїхали на заправку, де не було нормального туалету. Тобто Христина, яка вже не перший раз їде не знає місць по дорозі, де можна нормально привести себе в порядок та поїсти. Крім того вона торопила всіх скоріше все робити, тому що будуть дорожні корки в Празі. Нагадую в результаті приїхали о 6:30. В автобусі було досить гаряче, тому як останні бомжі пішли на першу екскурсію на 9:00. Попутно вияснили, що поселення в готель переноситься спочатку на 17:00, а потім на 18:30. Тому що є ще 2 екскурсії, а пере двинути їх ніяк. Тобто так заплановано організаторами з «Аккорд-Туру», а поміняти щось Христина не може, або не хоче.

Поселитись самостійно по списку, який вона подала в готель ми не можемо. На питання чому, відповідь в стилі тому що. Взагалі здається в неї улюблена відповідь на всі прохання «ні», «я не можу», «я це не вирішую». Поселились самі о 19:00 за допомогою іншого працівника «Аккорд-Туру», який випадково теж був в цьому готелі з іншою групою. Йому велике дякую за допомогу.

Христина з групою запізнилась з екскурсії та й на другий день з Дрездена також. Не на багато часу десь півгодини, але зв’язатися з нею ні водії ні ми не могли (про номер телефону вже писав). Можна ще багато чого додати, але все інше дрібниці.

До готелю та самої Праги претензій не маю .

По проходженню кордону: виїзд 7 годин, в’їзд 4 години. Тому про Краків забули. Але то вже так сталося.

Тому висновок один: категорично не рекомендую. Поїздка з «Аккорд-Тур» була першою та останньою. Але проблема в тому, що всі таки поїздки організує тільки ця фірма, тобто замовити тур можна у будь кого, а поїдете з ними.

Звідси і відношення до клієнтів: головне щоб заплатили, а там як вийде.

Реклама
Відгуки про інші тури