Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Подорож ну дуже сподобалась, чотири дні – чотири країни – чотири столиці)

"Стисло про головне!"

Відгук туриста Аккорд тур Ніка (КИЇВ) на тур
ще
9
фото
Поїздка: 08 травня 2018
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Август 2018
Голосов 2 «
Всі лідери

Відгук на тур Балтійські мотиви Стокгольм, Вільнюс, Таллінн і Рига! 

Вільнюс.

Про це місто напишу мало, чесно сподобалось найменше і чимось нагадало Житомир…але то таке. Обов’язково візьміть екскурсію в Тракай, замок надзвичайно гарний, плюс - є оглядовий майданчик з якого можна зробити круті фото… тому ні хвилини не вагайтесь)

Таллінн.

Остільки поїздка була в середині травня, в Таллінні весна тільки починалась, тому якщо ви пропустили цвітіння каштанів та бузку в Україні, сміливо вирушайте в Естонію….. там все тільки на старті. Старе місто дуже гарне, головна площа чимось нагадала Брюссель, а вежі та мур міста - Хотин та Кам’янець - Подільський. Хоча, загалом, все дуже схоже з усіма старовинними містами: тут ми спали, тут їли, там торгували, а так боронили місто)))

Стокгольм.

Перш ніж поділюсь враженнями про місто, хочу написати, що і сама поїздка на поромі по відкритому морю, з магазинами, шоу-програмою, дискотеками та ресторанами як подарунок)))) (ви це оціните, якщо переїзд від Києва до Вільнюса - 17год., від Вільнюса до Таллінна – 13год.)

Щодо Стокгольма, місто дуже гарне, своїм пішим ходом його не охопити. Оглядова екскурсія не сильно сподобалась: водили дворами, розповіли і показали мало чого цікавого. Після екскурсії на місто дали годин п’ять, але відстань між берегами островів досить велика, пройдеш туди/назад і дві години вже минуло. Я додаткову екскурсію не брала, потім пожалкувала бо так побачила б більше. А і ще, це найдорожче місто, розраховуйте, що одна кулька морозива приблизно 3,5Є, але смачне, фісташкове)))

Рига.

На Ригу відводиться достатньо часу, оглядова екскурсія цікава. Гід була фанатка цього міста і країни, тому все нахвалювала, розповідь була пронизана різними історіями, що чому і як називається. В Юрмалу брали екскурсію, але можна і самостійно дістатись на електричці (яка нічим не відрізняється від наших українських). В дорозі півгодини.

Загалом, часу на все вистачило: побачити міста, відвідати кафешки і здійстини невеличкий шопінг)

Інші відгуки Ніка

Реклама
Відгуки про інші тури