Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Перший раз в Європу

"Європа чудова! Тур для тих, хто хоче побачити все і зразу"

Відгук туриста Аккорд тур Андрій_Анна (КИЇВ) на тур
Поїздка: 22 липня 2018
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Август 2018
Голосов 2 «
Всі лідери

Відгук на тур Наш красивий вікенд!

З самого початку:

Автобус для трансферу був у вказаному місці, виїхав трохи раніше зазначеного часу, але я думаю, що там вони один за одним відправлялися.

В терміналі А багато і зарядити пристрій не проблема. Можна перекусити, попити кави і докупити корисних речей в магазині. Також там можна докупити води в дорогу, щоби потім не шукати, де купити.

Виїхали теж вчасно. Дуже швидко доїхали, але потім втратили більше восьми годин на кордоні з незрозумілих причин. Польські прикордонники мабуть вирішили розважитися. З собою заборонено везти продукти тваринного походження, але ж ми українці і палочку ковбаски в вакуумі все ж прихопили і незважаючи на просвічування рентгеном, нас не заставили її викласти (добрі дядьки попались, напевно)

Через затримку на кордоні до Кракова вже прибули незадовго до сутінок через що була скорочена екскурсія оглядова і майже не було часу на поїсти і погуляти містом. Хто ходив на Пиво - той не мав вільного часу зовсім. Ми ж екскурсію не брали, передбачивши бракує часу. Краків сподобався, захотілося повернутись туди ще.

Готель був комфортним, чистим. Сніданок як для тризіркового просто шикарний. (Насправді, найкращий готель з усіх трьох в цьому турі). Заслуговує на + 1 зірку.

Далі чекав нас довгий восьмигодинний переїзд до Праги.

Прага дуже велелюдна і реально важко проштовхуватися і не загубити екскурсовода. Брали екскурсію по містичній Празі через бажання подивитись її ввечері. Не дуже задоволені, оскільки було мало часу на самостійне боукання міста. Готель трохи гірший. А на сніданку було дуже багато людей з інших груп. Довгі черги, втрата часу та нервів. Прага дуже красива, особливо вражає ринкова площа

Переїзд до Відня. Відень неймовірний! Надзвичайно величний. Справжня резиденція королів. Ціни королівські.

Екскурсій не брали. Хоча Шернбурн манив і хто ходив - не пошкодував. Переїзд до Будапешту.

Готель в Решті найгірший (хоча не зовсім катастрофічний).

Сніданок теж не найкращий, але поїсти можна.

На оглядовій був пречудовий екскурсовод Наталя. Взірець професіоналізму. Легка цікава розповідь з анекдотами та піснями. Ввечері місто перетворюється в казку. Однозначно треба йти на кораблик по Дунаю. Вогні просто приводять в захват.

Ночівля в пешті і відвідування "термальних вод" не сподобалося. Звичайні басейни з водою. Десь якісь печери з такою ж водою і два басейни з хлорованою теплою водою. Не дуже цікаво, але стояти біля воріт дві години ще менш цікаво було б.

Токайські вина зі смачнючим гуляшем - це гарне завершення знайомства з Європою. Вина смачні, гуляш гарячий і дуже класне. Дядечко про вина розказує дуже цікаво. Прям хочеться з ним поговорити ще))

Окремо треба виділити супроводжуючого - Ярослава Грибника. Все організовував нормально. Хоча інформацію видавав дуже маленькими порціями.

Загалом, тур хороший. Рекомендую

Реклама
Відгуки про інші тури