Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Далеко не маленька подорож. Спокій нам тільки снився!!!

"Все почалося весело з самого початку: на кордоні зламався автобус… "

Відгук туриста Аккорд тур ASV (Тернопіль) на тур
Поїздка: 30 липня 2018
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Август 2018
Голосов 0 «

Відгук на тур Маленька французька подорож Париж, Діснейленд +Нюрнберг

Тур насичений і, відповідно, важкий. Нічні переїзди, які лякали на початку подорожі, були не такими вже й поганими. Ночівлі в готелях (хорошої якості з пристойними сніданками) виявилися не такими вже й привабливими (рятував лише душ, який дозволяв змити з себе всю красу відвіданого міста). Поселення о 1-2 годині ночі та сніданок з 7 до 8 ранку (отже прокинутись доводилося о 6-6:30) залишали 4-5 годин на сон.

Заявлені екскурсії, у перший та останній дні подорожі, виявилися не більш, ніж маркетинговим ходом компанії. Час на їх відвідування не передбачений туром. У програмі вказано, що «При швидкому перетині кордону і бажанні групи можливість відвідати…» … Кордон група перетнула за 1,5 години, а 47 повних енергії туристів були «бажаючими», проте до готелю на території Чехії добралися після 2 години ночі, зупиняючись лише на санітарні зупинки по 15-20 хвилин кожні 3-4 години. Висновки напрошуються – Де час на Краків? Аналогічна ситуація з Брно / Велички, а «бажаючі» таки були. Виїзд з готелю (Чехія) об 11 годині ранку та прибуття на кордон о 22:30. Кількість та тривалість санітарних зупинок постійно скорочувалися через відставання від графіку руху.

Оскільки митними правилами не передбачене перевезення продуктів харчування, тому в період з 8 години ранку (Тернімал-А) до 13 години наступного дня (Прага) доводилося харчуватись вітчизняними печивом, горішками та фруктами. Під час санітарної зупинки доводилося робити вибір: відстояти чергу до санвузла (група з 50 людей, де 2/3) або до каси за фаст-фудом. Зупинка на території Польщі біля супермаркету могла б вирішити обидва питання одночасно.

Вражала кількість туристів не готових до нічних переїздів. Тому виникло бажання дати поради туристам, що обрали автобусний тур вперше:

1. Наберіться сил та терпіння, бо ПОБАЧЕНЕ ВАРТЕ пережитого дискомфорту.

2. Запасіться питною ВОДОЮ (краще взяти з собою цілий блок).

3. Для нічних переїздів необхідні ПОДУШКА ТА ПЛЕД.

4. ФРУКТИ ТА ЕНЕРГЕТИЧНІ ПРОДУКТИ дозволять підтримувати фізичну активність.

P. S. КРАСА І ВЕЛИЧ ПОБАЧЕНОГО НАДАВАЛИ СИЛИ ДЛЯ НОВОГО ДНЯ!

Реклама
Відгуки про інші тури