Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

З Аккордом чи ні!

"Відповідно до викладеного, пропоную Аккорду самостійно оцінити якість цього туру."

Відгук туриста Аккорд тур Валентина (Полтава) на тур
Поїздка: 29 липня 2018
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Август 2018
Голосов 0 «

Відгук на тур Празька цукерочка Прага, Карлові Вари, Замок Штейнберг +Дрезден

Шановний Аккорд!

4-го серпня закінчився тур «Празька цукерочка» (29.07-4.08). Ось стислий опис туру.

Автобус (ВН6689НР) виїхав у подорож. Через деякий час двері в автобус виявилися несправними. Вони ремонтувалися водіями щонайменше протягом години. Телевізор також виявився несправним, тому цікава добірка фільмів Олексія Гоголя не використовувалася. Телевізор не працював до кінця туру.

Екскурсія Краковом була чудовою. Екскурсовод – супер! Найкращий зв весь тур.

Далі нічний переїзд у Прагу. У Празі попали у «пробку» (інформація про пробки зараз доступна, тому невідомо, чому нею не скористалися). Незнання водіями дороги призвело до плутанини містом практично до обіду, коли вже мала починатися і закінчитися перша екскурсія. Часу на заявлений сніданок не залишалося. Це після ночівлі у автобусі.

Зупинилися біля МакДональдсу для туалета, але часу було мало, бо поспішали на екскурсію. Той, хто встиг, зміг щось прикупити для сніданку. Особисто мені такий заклад не підходить зі своїм асортиментом. Залишилися без нормального сніданку.

Звідси швиденько поїхали до готелю, щоб залишити там автобус і речі, бо поселення у 14.00.

Швиденько мали бігти до метро (крон ще ні у кого не було, але щасливі могли скористатися карткою), щоб доїхати до місця початку екскурсії, хоча могли до нього під’їхати на автобусі, там була стоянка для екскурсійних автобусів.

Отже, запізнилися практично на 3 - 4 години до початку першої екскурсії у першій половині дня (входила у вартість туру).

Згідно пропозиції Аккорду у першій половині дня планувалися ще екскурсії, що реалізувалися Аккордом (факультативні) за окремі гроші. У цей же день після поселення у 14.00 (у другій половині дня) була заявлена ще одна екскурсія, що входила у вартість туру.

Екскурсії перепланувалися так – обидві пішохідні екскурсії, що входили у вартість туру, провели одночасно до поселення у готель. Стомлені після нічного переїзду люди, не поснідавши, три години ходили містом (температура – 32 градуси). Екскурсовод, об’єднавши дві екскурсії, мабуть і не могла повноцінно їх провести. Пересувалися дуже швидко. Про можливість фотографування і сприйняття інформації можна здогадатися.

Але на факультативну екскурсію, за окремі кошти Аккорду, туристи пішли вже після поселення, відпочивши.

На наступний день зранку була автобусна екскурсія, що входила у вартість туру, така-сяка за змістом. Екскурсовод Прагою на 3. Єдиний плюс екскурсії – доїхали до Градчан, де можна було самостійно і спокійно подивитися на місто.

«Цікава» організація поїздки до Дрездену наступного дня. До цього міста їхала частина нашої групи та частина іншої туристичної групи від Аккорду. Її заявлена вартість у 38 євро чомусь нашій групі обійшлася ще додатково у 50 крон.

Інша група на автобусі від Аккорду спокійно під’їхала до станції метро. Наша група за власні кошти їхала на місце зустрічі на метро. Вийшовши на станції метро Флоренс, ми 2 рази перебігали з місця на місце, тому що автобус міняв місце зустрічі. Супроводжуючий групи, який сидів у автобусі – Саша – ще й звинуватив нас у запізненні. Склалося враження після його слів, що ми туристи не Аккорду.

Екскурсії по Дрездену та до Саксонської Швейцарії – гарні, екскурсовод також.

Приїхавши з Дрездену після 22.00 до Праги, наша група знов мала їхати на метро. Чому? Чому відношення до туристів різне? В інформаційному листі зазначено, що тільки на екскурсії містом туристи їдуть на метро (власним коштом).

Переїзд до Відню. Знов через роботу водіїв ми запізнилися. Пішохідна екскурсія непогана, екскурсовод також. Але до собору св. Стефана навіть не зайшли.

Факультативна екскурсія за 26 євро (через запізнення або з яких інших причин) коротка та практично звелася до перегляду дома Хундертвассера. Мали змогу 15-20 хвилин зупинитися біля нього. Палац Бельведер – зайшли на територію, постояли біля воріт 5 хвилин, не отримали навіть 10 хвилин часу, щоб підійти до нього та оглянути зовні, пройтись територією, подивитися внутрішній двір та другий палац цього комплексу. 26 євро – викинуті кошти. Знов кудись поспішали, знову бігом. Розумію, що це через запізнення до самого Відня. У такій екскурсії немає жодного сенсу, крім зіпсованого настрою.

Знову їдемо, тепер до Будапешту, знову запізнення, знову бігом. Тут екскурсія корабликом гарна.

Дорогою у однієї з туристок виникла гостра необхідність відвідати туалет, хоча для санітарної зупинки час не настав. Автобус проїхав декілька заправок з туалетами, але водій відмовився зупинятися, заявивши, що вони будуть зупинятися тільки там, де заправлятимуть автобус, і там тільки буде їй та туристам туалет.

Взагалі складалося таке враження, що не ми заплатили за тур, а водії зробили нам послугу «підкинути» до Європи.

Санітарні зупинки були практично біля платних туалетів, хоча інші водії вашого ж Аккорду прекрасно знають безкоштовні місця.

В Україні зупинилися на заправці, де одна кабінка туалету, то стояли у черзі довгенько усім автобусом, хоча за рогом через 200 м прекрасна заправка з нормальними туалетними кімнатами.

Супроводжуючий туру Олексій – спокійний гарний хлопець, дуже старався виправляти ситуацію.

Відповідно до викладеного, пропоную Аккорду самостійно оцінити якість цього туру.

Якщо ви вважаєте, що все нормально і та має бути, тоді я розміщую цей текст у Інтернеті.

Бажаю вам усім успіху, бо туристична галузь є однією із найперспективніших в Україні!

Реклама
Відгуки про інші тури