Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

"Відпустка різнобарвна, неначе сни..."

"Незабутня відпустка!!!"

Відгук туриста Аккорд тур Svіtlana_V (Харків) на тур
ще
134
фото
Поїздка: 03 серпня 2018
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Август 2018
Голосов 3 «
Всі лідери

Відгук на тур Відпустка різнобарвна, неначе сни

«Краще гір можуть бути тільки гори, на яких ще не бував…» В. Висоцький.

Тільки повернулись з туру «Відпустка різнобарвна, неначе сни». (3.08.2018-12.08.2018).

10 днів пролетіло, як одна мить…

Хочу подякувати Аккорд-туру за таку незабутню відпустку і можливість зустріти таких прекрасних людей з різних куточків нашої України і не тільки;).

Окремо, величезне дякую моєму улюбленому гіду, Сергію Копанському! Він просто неймовірно чудова людина, відмінний організатор, майстер своєї справи! Завжди підтримає, допоможе і розсмішить! З ним дуже цікаво і приємно подорожувати! Дуже рада була його знов побачити!

Також, хочу подякувати нашому водієві, Михаїлу, який весь цей час нас безпечно і вчасно возив.

Ще хочу подякувати всім, хто був зі мною поряд у цій незабутній подорожі. Цього разу зібралась просто неймовірна команда! (Вже за всіма сумую).

Тур дуже красивий і добре організований! Церкви, Свірзький замок, Бучацький замок, сплав річкою, гори, озера, прекрасні краєвиди від яких захоплює подих.

Навантаження поступове і розумно розподілене по дням. В мене досить слабенька фізична підготовка, більше впертості і оптимізму, але я разом із усіма піднялася на гори Туркул (1933 м), Піп-Іван Чорногірський (2028 м), Гутин Томнатик (2016 м).

Всі готелі дуже зручні, оздоблені всім необхідним. Трохи більше сподобався готель «Рахів», через дуже гарний вид з балкона, особливо, о 5 ранку).

Нам дуже пощастило з погодою! Можливо, тому що серпень). Дощу майже не було. Але якщо збираєтесь у цей тур, обов’язково візьміть із собою: дощовик, теплий одяг, сонцезахисний крем, запасне взуття (головне, щоб підошва була не слизька) і пластир;), або краще спортивні перчатки – на сплав річкою.

Я всім раджу цей активний тур! Мрію знов зібратись нашою дружньою командою!

Бажаю всім гарних подорожей! Збирайте речі, і у дорогу!

Інші відгуки Svіtlana_V

Реклама
Відгуки про інші тури