Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

*декілька слів про поїздку

"Перший автобусний тур, яким подорожував Європою. На жаль, автобус попався "старого зразка" (місця для ніг дуже мало, кондиціонера не було), в Будапешті в готелі "забули" про наш приїзд, але сам Будапешт і Єгер враження виправили і хоче"

Відгук туриста Аккорд тур opodolskiy (КИЇВ) на тур
Поїздка: 09 серпня 2018
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Август 2018
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Угорський чардаш! Відень та Будапешт

Начну з "мінусів":

в автобусі

1) місця для ніг було мало і відповідно поспати не сильно вдавалось; 2) кондиціонер був загальний - тобто водії включали охолодження на всіх (персонально (над головою) не працювало); 3) в стільці спинка не опускалась до кінця

в Будапешті хоч було озвучено що будемо проживати в центрі Будапешта та "стіл просто прогинатися буде від їжі:

1) жили не в центрі (але це не мінус, а просто нерозуміння навіщо озвучувати, що в центрі?!); 2) приїхавши ми дізнались що працівник готелю "забув про нас" і не забронював номери під наш запит (запит групи), а оскільки готель був заповнений нічим помогти не міг. Тобто замість двоспального ліжка люди отримувати два ліжка, які стояли вздовж однієї стіни. В нашому номері взагалі з потолка у ванні текла вода:) Знову ж таки працівник лише казав "Sorry", WiFi в номері взагалі не працював (реакція - Sorry); 3) шведський стіл - ну стіл не ломився від їжі, як було озвучено, але вбило трішки те, що в салаті листя салату були просто не помиті..... тобто на зубах був пісок....

З "плюсів":

1) гіди в містах крутяцькі. Дуже сподобались

2) Будапешт та Єгер - міста в які хочеться повернутись. В Будапешті особливо хочеться на кораблі поплавати саме вечері коли місто у вогнях (в нас була екскурсія в 2 годині дня)

3) після кордону (на польській території) по дорозі на Австрію дуже красиві серпантинні дороги. Оскільки це було на початку поїздки, то це було одним з перших ефектів "Вау"

4) у Відні доречі дуже багато місць де можна набрати воду.

Рекомендація:

1) перед поїздкою оплатіть всі наявні штрафи (одну пару через штраф в розмірі 51 грн, який вже був переданий у виконавчу службу, не випустили з України)

2) візьміть на всякий випадок парасолю, оскільки якщо запланована піша екскурсія, а йде дощ - прийдеться ходити під дощем, оскільки варіант автобусної екскурсії в цьому випадку не пропонується.

Реклама
Відгуки про інші тури