Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Все дуже сподобалось!

"Мрії здійснюються! Хоч і активний, але розкішний та насичений відпочинок! "

Відгук туриста Аккорд тур ann_15 (Херсон) на тур
Поїздка: 21 липня 2018
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Август 2018
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Шість чудових миттєвостей Краків, Прага, Відень + Будапешт і Егер

Збиралась поїхати у Європу десь близько року. Обрала цей тур через те, що немає тривалих переїздів, та передбачалось багато часу у всіх містах. Більше всього очікувала 4-й день туру, а саме Відень!

Десь через 25-20 хвилин після прибуття поїзда були вже на термінали. Зарядили телефони, випили кави, пофотографувались.. Почули про початок посадки. Виїхали на 7-10 хвилин раніше, може це і відіграло роль, адже черги перед нами майже не було, тому кордон пройшли десь за 2 години. Ще трошки проїхали.. і потрапили у Краків. Тривала та цікава єкскурсія, потім вільний час до пізнього вечора. Ще вдома переживала, що не буде часу на шопінг, каву чи сувеніри, але вільного часу було вдосталь в кожній країні.

До готелю переїхали швидко, номер шикарний!

2-3-й день туру - Прага. Вирішили відпочити від дороги, тому в Дрезден не поїхали. Керівник групи Наталя Ігнатєва поділилась корисною інфою, де сідати на метро, де купляти квиток, куди піти, де смачно пообідати і т. і. Далі Відень - просто бракує слів! Також була чудова піша екскурсія та багато вільного часу. Те ж саме може сказати і про розкішний та жаркий Будапешт. Купання у басейні було чудовим завершенням туру!

Під час переїздів слухали цікаву інформацію від керівника, що стосувалась і історичних, і організаційниї моментів. Дивилися тематичні та комедійні фільми, слухали релаксуючу музику. Повертаючись додому, кордон також пройшли менш, ніж за 3 години.

Отелі дуже сподобались, часу всюди вистачало, хочеться подорожувати з вами знову!

Інші відгуки ann_15

Календарь 07.08.2019 - відгук на тур Вікенд в Берліні!
Голосов 1
Реклама
Відгуки про інші тури