Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Гори - це місце, де душа починає говорити, де зникає відчуття часу і настає повна гармонія з собою.

"Під час туру "Відпустка різнобарвна наче сни" здавалося, що ми вийшли з системи й існували окремо від неї. Кожен день тривав неймовірно довго і був насичений цікавими пригодами. Це неперевершені відчуття!"

Відгук туриста Аккорд тур Елизавета и Анна Ромашины (Лисичанськ) на тур
ще
11
фото
Поїздка: 03 серпня 2018
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Август 2018
Голосов 2 «
Всі лідери

Відгук на тур Відпустка різнобарвна, неначе сни

За ці 10 днів ми відчули повну усвідомленість моменту тут і зараз, прожили кожну секунду і перезавантажились. Після купання в гірських водоспадах і озері Бребенескул очистилося не тільки тіло, а й душа. Безумовно варто побачити світ з вершини гори! Тут немає натовпу людей і магазинів, що відволікають. Тут люди шанують спокій, а серце оживає. Побутові проблеми зникають і втрачають свою вагомість.

Тепер у гори нестримно тягне і з трепетом і радісним передчуттям чекаємо, коли ж знову поїдемо в Карпати й вдихнемо це чисте повітря свободи.

Дякуємо Аккорду за чудовий тур. Сподобалися готелі, програма, погода (це ж ви домовилися, щоб усі дні була відмінна погода? : D). Організація туру була чудова, починаючи зі знань, які ми отримали від гіда, і закінчуючи дисципліною групи. Приємно здивувала турбота про нас, вегетаріанців.

Тисячу подяк гіду Сергію Копанському. Помітно, що його праця приносить йому задоволення і цією енергією він ділиться з іншими. Сергій завжди був зацікавлений, щоб кожен був задоволений. Сергію, бажаємо вам бути в русі ще 100 років і не менше. Нових пригод, звершень, процвітання і міцного здоров'я на довгі роки! Продовжуйте робити наш світ кращим!

Чудовий водій Михайло створював особливу атмосферу під час нашої поїздки. Нехай у вас буде ще більше чудових подорожей.

"Відпустка різнобарвна, неначе сни... " - це чудовий тур для любителів активного відпочинку і природи. Беріть з собою гарний настрій і відмінна відпустка вам гарантована. До зустрічі!

Реклама
Відгуки про інші тури