Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Найкращий тур з походами в гори.

"Відпустка різнобарвна....дуже цікавий тур! "

Відгук туриста Аккорд тур Luda1975 (Харків) на тур
ще
58
фото
Поїздка: 03 серпня 2018
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Август 2018
Голосов 4 «
Всі лідери

Відгук на тур Відпустка різнобарвна, неначе сни

Відпустка різнобарвна. Так, саме ця назва дуже підходить до цього туру. Різнобарвна по походах і відпочинку, по природній красі навкруги, по враженням та емоціям.

Ми з чоловіком Їздимо з "Аккором" вже п'ятий рік. Були в різних турах, і активних і більш спокійних), але завжли повертаємося в гори! Цю любов до гір ми отримали від нашорго чудового керівника, друга, та просто гарної і щирої людини, пана Сергія копанського, який інфікував нас любов'ю до гір щє з 2014 року.

Побачивши це тур, ми обов'язково вирішили поїхати, і не секунди не пожалкували, бо все було збалансовано, і навантаження і відпочинок. Де ще можна піднятися до трьох класних гірських озер: Несамовите, Догяска (Геришаска) та саме високогірне Бребенескул (в якому навіть ми, не великі прихильники холодної води, скупалися хоча температура в ньому була приблизно 13-15 градусів), як бонус (за бажанням та виходячи зі своїх фізичних можливостей) піднятися на три прекрасні, складні по своєму, вершини: Туркул, Догяска-Геришаска та Гутин - Томнатик, піднятися на вершину гори, на я ку я давно мріяла піднятись, це Піп Іван Чорногірський, з колишньою обсерваторією на вехівціЮ ну і звичайно чудовий відпочинок в термальних істочниках Велятино.

Все склалося як найкраще, супер погода, дуже гарна команда, чудовий водій пан Михайло, та звичайно найкращий керівник, який завжди підтримає, порадить, вирішить любе питання, надихне на подальші походи), та все це з усмішкою, жартами, анекдотами. Пане Сергій Копанский, дякуємо Вам за чудову відпустку! Нажаль, 10 днів пролетіли як один).

Я раджу цей тур не тільки тим хто давно вже ходить в гори, а й тим хто тільки приглядається. Цей тур - гарний спосіб побороти свої страхи, впевнитися в своїх силах, побачити чудові Карпатьськи краєвиди, насолодитися тишею і спокоєм!

Всім гарного дня! Чудових подорожей!

Інші відгуки Luda1975

Календарь 21.08.2016 - відгук на тур Карпатських гір передзвін
Голосов 0
Календарь 22.08.2015 - відгук на тур Тільки чудеса… і нічого більше
Голосов 0
Реклама
Відгуки про інші тури