Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Про Рим і Аккорд

"Обираючи тур, не мала ілюзій стосовно нічних переїздів та Аккорду (вже мала з ним не дуже приємний досвід), тому не можу сказати, що відпустку зіпсовано. Італія - гарна і смачна країна, туди звичайно ж варто їхати, а тур важко повністю зіпсувати."

Відгук туриста Аккорд тур Julia (Полтава) на тур
Поїздка: 11 серпня 2018
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Август 2018
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Італійські мелодії… Флоренція, Рим, Венеція

Рим - найкраще місто з відвіданих мною, сподобався навіть більше за Париж і Лондон.

У Флоренцію буду ще їхати, бо однієї ранкової екскурсії мало (про те, що поїхала до Пізи замість вечірньої прогулянки Флоренцією майже не шкодую, однак у цьому випадку розпорошуватися не варто було).

Неаполь - контрастний, але екскурсовод Іркін був досить дивним, особливо коли з нашим гідом Олею вирішили, не порадившись із групою, що піца за 9 євро важливіша за екскурсію містом, вартість якої, до речі, складала 55 євро. Венеція - красуня. Закохана в неї ще з 2010 р. Екскурсовод, італійка Нада, просто чудова. Навіть не сподівалась, що буде так цікаво.

Тепер про ложку дьогтю. По-перше, 8 годин на польському кордоні. Аккорде, от просто цікаво, чи відомо вам, що перетнути кордон можна поїздом, щоб уникнути цього? Інші оператори вже давно так роблять.

По-друге, нічні переїзди звичайно економлять певну суму, але дуже втомлюють. Однак, бачили очі, що купували...

По-третє, навіщо у опис туру включати Краков, якщо туди майже ніколи не заїжджаєте? Галерея Уфіцці у Флоренції теж не працювала у понеділок, а у Ватикані був вихідний. Обираючи тур, туристи на це не розраховують.

По-четверте, думаю, коли ви обіцяєте трасфер із вокзалу, то мали хоча б повідомити туристам номер автобуса, який їх забере, щоб вони, бідолашні, не бігали з речами між двома десятками інших автобусів і не починали свою подорож із неприємних розмов із гідом та зіпсованого настрою.

По-п'яте, гід Оля Машталер - в принципі, приємна дівчина, однак чи то незначний досвід роботи, чи якісь інші причини часом дивували, а часом і дратували групу. Хотілося б більшої турботи про туристів.

Це мій перший у житті відгук про подорож, хотя я туристка із багаторічним стажем. Сподіваюсь, що він допоможе вам вдосконалюватись і пропонувати нам ще якісніші послуги.

Реклама
Відгуки про інші тури