Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Поїздка в мрію

"Моя майже ідеальна мандрівка"

Відгук туриста Аккорд тур N923 (Львів) на тур
Поїздка: 05 серпня 2018
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Август 2018
Голосов 2 «
Всі лідери

Відгук на тур Три дні в Парижі + Діснейленд

Коли ми сіли в автобус на Терміналі-А, я не могла повірити - мандрівка моєї мрії розпочалася. І навіть 8 годин на перетині кордону у Кракові не псували настрою. Спасибі "Аккорд-туру", який ідеально організував тур. Це і прекрасний, комфортабельний, чистий автобус, у якому все працювало і було зручно; це і чудові водії, які дотримувалися швидкісного режиму, регулярно змінювали одне одного (а це наша безпека), із розумінням ставилися до наших прохань, слідкували за чистотою автобуса; це і чудові готелі, які вразили чистотою, комфортністю, привітністю персоналу, розміщенням біля метро і, звичайно ж, чудовими сніданками у вигляді шведського столу, що було і смачно, і "об'ємно", і меню відповідало кухні країни, де ми були; це і чудово організований тур, і оглядові екскурсії, і місцеві гіди (особливо запам'яталися неперевршений Іван Іванович у Парижі та вишукана пані у Дрездені).

Та, на жаль, при всіх плюсах у нас був один величееееееезний мінус - це керівник нашої групи Анна Кириченко. Очікування: це лідер групи, її активність, гарний настрій, всезнаючість, взаємопідтримка та допомога. Реальність: для чого ця дівчина поїхала в тур - залишилось загадкою для всіх. За весь час поїздки вона з нами не спілкувалася, єдині оголошення з її уст "технічна зупинка 30хв" і "підготуйте паспорти для проходження кордону". Це і вся корисна і некорисна інформація від цієї панянки. Про що б не спитав - вона або казала, що не в курсі, або ж зникала. Вона постійно запізнювалася (найменше 15хв, найбільше 1,5год без будь-яких вибачень чи пояснень). ЇЇ цікавили лише платні екскурсії, розумію, дівчина на %, але ж що з того групі; а якщо ти не замовив екскурсію платну, то для неї ця людина абсолютно не цікава. У Дійснейленд їхало майже 20 чоловік, серед них дітки, як нам добиратись вона не сказала, бо вона не знає і їй не треба це знати, вона ж туди не їде, а що з іншими - та їй все одно. Вона навіть не спитала, чи ми без проблем самі знайшли туди дорогу. Після нічного переїзду до Парижа і цілоденної прогулянки при + 40"С по місту ця дама сказала всім (а в нас було багатенько діток) зібратися на площі, бо нас о 22.00 забере автобус на поселення, а натомість о 22.30 наша Анна без пояснень і вибачень наказовим тоном заявила, що з автобусом вона не домовилась і хто хоче, їде з нею метро, кому не подобається ця ідея (і байдуже, що виснажений), хай жде автобус хоч і до наступного ранку. То вона одних десь загубила на платній екскурсії, то забула вчасно віддати квитки вхідні, то взагалі пояснила так, що на екскурсію поїхали не ті і не туди. Я розумію, у всіх є помилки, але щоб за одну поїздку стільки?! (це ще більша частина проколів не сказана). І людина не йде на контакт, а тікає. Виходить, ця панянка просто за наш рахунок поїхала побачити трохи світу, а заразом вийшло так, що і попсувати нам нерви.

Шановний "Аккорд-тур", щиро дякуємо за чудово організовану поїздку, але в тур відправляйте людей-професіоналів. Тому що в автобусі 48 людей їхали відпочити, а не виживати у чужих країнах, бо наш прямий "помічник" нам лише заважав.

Незважаючи ні на що, у пам'яті залишилось море гарних вражень та емоцій. Тому все, чого не змогла "торкнутися" руки дами Анни, було чудове. Надіємось, наступна наша поїздка буде не менш гарною і насиченою лише позитивом, буде така ж класнюча група (всім вітання) і повезе з керівником.

ДО нових зустрічей.
Реклама
Відгуки про інші тури