Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мій пізнавальний відпочинок

"Все було дуже цікаво"

Відгук туриста Аккорд тур Franja (КИЇВ) на тур
Поїздка: 25 липня 2018
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Август 2018
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур В активному пошуку або подорож з настроєм… Дубровник + Будва

Рейс 181 25.07.18р "В активному пошуку" - чудова насичена поїздка для тих хто хоче за порівняно короткий час познайомитися з балканськими країнами, відчути неповторний колорит історії і побуту сербів, хорватів, боснійців, чорногорців, албанців, македонців, а також болгар та румун. Цей тур - золото крипти собору Святого Сави в Белграді, майстерні вироби з міді та бронзи на сараєвському базарі, прохолода водоспаду в Кравиці, спокій суфійської текії Благая, фантастичні гори Герцеговіни, фантастичність середньовічного Дубровніка, каламарі в Которі, соснове повітря охридських схилів, неймовірна кількість македонських статуй на берегах Вардару, прозора синь Адріатики і гірських озер. Та «кава, кахве, кафе» у всіх варіаціях. Була можливість здійснити багато факультативних екскурсій, цікавих та пізнавальних.

Тур вийшов дуже вдалим, скучати було ніколи. Особлива подяка супроводжуючому - Володимиру Гайдуку, який відпрацював організаційні моменти на найвищий бал, підібрав вичерпну інформацію про місця, якими ми проїжджали, а також - приємну музику та цікаві фільми, які можна було дивитися, коли очам потрібно було дати перерву від фантастичної природи за вікном.

Але хотілося б щоб у Аккорда автобуси були б трохи сучаснішими і комфортнішим (більше місця, зручніші крісла, плоскі екрани і т. п.).

Трохи відвикли від «проходження кордонів» між усіма країнами, але цей момент також був пізнавальним в плані того, яке відношення до подорожуючих і до країни, з якої заїзджаєш (штампики по всьому паспорту).

А взагалі-то можна тільки порадити цей тур, дійсно добре спланований і цікавий. І якщо вам поталанить з Володею Гайдуком у якості керівника поїздки - задоволення від відпустки вам гарантовано.

Інші відгуки Franja

Реклама
Відгуки про інші тури