Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Повна Лажа!!!!

"Хоч і шкода часу на кнопання,але не залишити відгук не можу!!!! В тур з'їздили 23.08-26.06, програма туру витримана наполовину -ані купалень Сечені,ані Єгера, ані прогулянки по Львову не було. Замість приблизно 8 ранку у Львові були 16.00"

Відгук туриста Аккорд тур Інна (Івано-Франківськ) на тур
Поїздка: 23 серпня 2018
Відгук:
ТОП рейтинги місяця - Август 2018
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Угорський чардаш! Відень та Будапешт

Туристи здавали квитки, запізнювались на поїзда, мчали на таксі-жодного вибачення чи якоїсь мінімальної компенсації не було.

Окрема тема керівник групи Руслан Дем'ян, я прекрасно розумію, що не всі факапи його, а більша частина все таки керівництва Акорду, але більш безпомічної і непрофесійності людини я ще не бачила. Знову ж таки наголошую-велика вина керівництва. Забув людей в терміналі, автобус у Відні повинен був забрати нас о 21, забрав близько 12 ночі-діти уже розстеляли дощовики і лягали на землю, ми були змоклі змерзлі і голодні, водії автобуса нас кинули (ще ті сволочі), жодного зв'язку ані з водіями ані з керівництвом Акорду не було!!! замість заселення в готель 1-2ночі потрапили туди 4 і в10 виселення!!!! В номері накурено страшно і попільничка присутня!!! сніданок хороший!!!! Висилали нас о 10 а їхати ми змогли лиш о 12, бо водіям потрібен відстій 9 годин. Водії постійно зловтішались ми усюди запізнювались, більше часу витрачали на чекання і бігання за автобусом, аніж на гуляння і екскурсії. кораблик, на який усі чекали з нетерпінням затримався на 2.30год., а інші туристи котрі не їхали кататись просто чекали нас.

Неоргнізовано, логістика на нулі, таймінг недотриманий. Хочеться матюкатись!!!!!! Люди пересварилися між собою!!! З АКОРДОМ більше НЕ ПОЇДУ і не раджу

.

Реклама
Відгуки про інші тури