Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Автобус я тебя долго буду вспоминать

")))"

Відгук туриста Аккорд тур Kuzmin (Полтава) на тур
Поїздка: 15 серпня 2018
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Август 2018
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Поспішаємо до Риму! Венеція та Флоренція!

«Спешим в Рим» це насправді так. Ми дійсно спішили до Риму. Подорож моя перша як за кордон так і користуванням послугами турагенства в даному випадку – аккорд-тур. Варто зазначити та й впринципі подякути даній фірмі за те, що вони доставляють (за бажанням) від залізничного вокзалу туристів, які прибули з різних куточків України до «Терміналу – А», який як виявилося, знаходиться за 11 км. за містом. (зауважу, що це безкоштовно, що не мало важливо бо можна на таксі за 200-300 грн). По прибуттю до «Терміналу – А» Ви маєте можливість поснідати, хто не встиг, зарядити свої гаджети та просто відпочити перед довгою поїздкою.

Наступає 6:30 і тут «починається». З України виїжджало 18 автобусів на два різних кордони, щоб не було черги. Перше, що абсолютно не сподобалося, та й вподальшому підтвердилося – це АВТОБУС. Вкажу, що попередньо Вам неодноразово наголошують, що: «Якщо у вас проблеми із сидіннями, інші проблеми в автобусі, говоріть до початку виїзду своїм керівникам групи, старшим!». Так і зробили, оскільки, коли зайшли до автобуса, то виявили, що сидіння не розкладаються, взагалі. Просто в 56 містному туристичному автобусі, який прямує за 1000 км. не розкладаються сидіння. Хоча, ні, збрешу, одне розкладалося. Про це було повідомлено керівника групи, яка просто відправила до водіїв. Ті ж в свою чергу, знехотя, пішли та глянули на крісло, виявили, що воно ДІЙСНО не розкладається та просто сказали, що «там якийсь чопик, який вони виймуть перед нічним переїздом, а зараз ні, бо я заважатиму іншим пасажирам, коли розкладу сидіння». Дійсно відчув себе дитиною, але не про це.

Коли їм показали інше сидіння, яке розкладалося, мабуть одне із 56, то водій сказав, що воно зломане. Нажаль інші туристи на це не звернули відразу увагу та розголосу це не набуло (потім вони про це пожаліли). Керівник групи – приємна молода дівчина, яка впринципі справлялася із своїми обов’язками. Зазначу, що нас також було відразу попереджено при виборі платних екскурсій, що купальні відміняються так як ми не встигнем. Питання, навіщо їх взагалі писати та за них платити, якщо їх неможливо в даному турі відвідати. Керівник групи тактовно на цьому наголошував та пояснювала, що не варто брати цей факультатив, та й інші в Будапешті в останній день, мотивуючи це тим, що нам потрібно вертатися в Україну та ще потрібно переїхати вчасно кордон. Кордон, до речі туди проїхали за 3 години. Опинилися в Будапешті. Враження неймовірні, все дуже гарно. В готель поселилися пізно а вставали рано, близько 6:30 так як потрібно сходити на сніданок і збиратися в Австрію. Сніданок нормальний, але можна було б і краще, Готель також хороший. В Австрії все також було добре, доки не дочекалися нічного переїзду. Це був просто АД, оскільки як вже було зрозуміло, ніхто нічого із сидіннями не зробить і ти в сидячому положенні їдеш вночі до Риму. Коли інші учасники туру зрозуміли, що сидіння «не маніфік», то почали просити водіїв, щось з ними зробити на що останні розводили лише руками. Тут дуже хочеться звернутися до керівників Аккорд-тур та запитати, як Ви собі це уявляєте, інформація неправдива, як людям, в тому числі особам 13-16 років та людям віком до 70, їхати після 9 годинної прогулянки по Австрії в такому автобусі а потім ще цілий день ходити по Флоренції???? Про який комфорт Ви говорите! Просто розчарування, немає слів. Навіть у Спрінтерах та сидіння розкладаються! Друга ніч була не краща в даному автобусі. Взагалі в готелі потрапляли не по графіку, який був написаний в турі. Часу на відпочинок майже не було, так як спали по 5 максимум 6 годин. Також візьміть з собою ще заощаджень, так як Вам запропонують заплатити налог за платну дорогу, за навушники на екскурсії та за готель в Римі, який як виявився платним. Про це нічого не було сказано при заключенні договору. Навушники впринципі корисна штука, але вважаю, що про це потрібно сповіщати завчасно.

Але самим цікавим в цьому турі виявився останній день, коли поверталися в Будапешт. Повідомили нас вночі перед готелем, що в Будапешті свято та нічого не працює, а тому ми в 10 годині їдемо в Україну і обіцяні екскурсії, куплені екскурсії та все інше, що було написано в турі відміняється та на мою думку керівник групи про це знав ще в Україні. Про це ніхто нічого ніде не говорив, це просто абсурд та ЛОХОТРОН, так як ви платите за одні послуги а Вам надають інші. Зрозуміло, що в договорі все написано красиво та всі форс-мажори з себе знімають, але якщо б про це було просто хоча б зазначено, турист можливо б по іншому склав свій графік чи вибрав іншу поїздку. В більшості групи не було слів з даного приводу, але так як всі були виморені після чудової нічної поїздки в автобусі, то сперечатися вже не було сил. Якщо говорити про тур в цілому, то вражень багато, кожне місто заворожує своєю красою, їхати варто. Водіям дякую, довезли без пробок та безпечно, керівнику групи також. А керівникам фірми хочу порадити писати прозоро про тури та вирішити питання із автобусами.

Реклама
Відгуки про інші тури