Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Гарна Прага, але неналежний туроператор

"Туроператору треба звератити увагу на компетентності своїх працівників..."

Відгук туриста Аккорд тур lavriv.im (Львів) на тур
Поїздка: 09 серпня 2018
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Август 2018
Голосов 0 «

Відгук на тур Три щасливі дні Краків, Прага + Дрезден

Ми були туристами туру «Три щасливих дні Краків, Прага + Дрезден», рейс №311, який тривав з 9.08 до 12.08.2018 року. Керівник групи - Вікторія Балух.

Подорож розпочалася чудово... але вже незадовго настрій нам встигли зіпсувати. Гід був не зовсім ввічливим та недостатньо досвідченим. Почитали нам інформацію із Wikipedia та встигли нас поігнорувати, коли ми задавали питання... от і вся праця гіда. Але потім почалося цікавіше....

Справа в тому, що нами був оплачений турпакет для відвідування екскурсії «Соляні копальні Велічки», яка мала відбутися 12.08.2018 року.

На привеликий жаль, Нас не повідомили про те, що обрана нами екскурсія не відбудеться через що ми не змогли використати наш турпакет через організацію туру.

9.08.2018року (перший день туру) ми запитали чи 12.08.2018 року відбудеться екскурсія «Соляні копальні Велічки» на що гід, Вікторія Балух, ствердно відповіла, що відбудеться. Тому ми вирішили використати турпакет на цю екскурсію, про що завчасно повідомили керівника групи. Проте 12.08.2018 року, за 30 хв до Кракова нам повідомили про те, що «знаєте, ми не йдемо на цю екскурсію». Ми просили нас приєднати до якоїсь групи, навіть англомовної, щоб використати цей турпакет, однак на наші прохання - не відреагували.

Керівник групи, Вікторія Балух, зв’язалася з адміністрацією ТзОВ «Аккорд-тур» та повідомила нам про те, що ми маємо звернутися до турагенства в якому купляли тур і нам обов’язково повернуть кошти.

Після приїзду, 14 серпня 2018 року, ми звернулися до турагентсва керівник якого надіслав запит на повернення коштів. До сьогодні кошти нам не повернули...
Реклама
Відгуки про інші тури