Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Насичений та яскравий відпочинок містами України!

"«Розумний мандрівник ніколи не зневажає свою власну країну» Карло Гольдоні"

Відгук туриста Аккорд тур ОляЛя (Херсон) на тур
ще
67
фото
Поїздка: 03 серпня 2018
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Сентябрь 2018
Голосов 138 «
Всі лідери

Відгук на тур Тільки чудеса… і нічого більше

Плануючи свій літній відпочинок, мені спало на думку відвідати тур «Тільки чудеса… і нічого більше», оскільки за програмою туру в ньому немає великих переїздів (порівняно із закордонними подорожами) та є можливість спокійно та неспішно пізнати такі міста України як Тернопіль, Чернівці, Кам’янець-Подільський. Отже, наш рейс № 464 рушив у подорож 03 серпня в складі 24 туристів. Нашій групі несказанно пощастило, бо нас супроводжувала надзвичайно ерудована, харизматична, щира, доброзичлива, дбайлива та ніколи невтомна Котило Галина. Саме завдяки її зусиллям та любові до справи, яку вона робить, тур пройшов як по нотах! Ми відвідали всі заплановані програмою туру місця та навіть трохи більше – ми відвідали санну трасу під Кременцем, де на власні очі побачили як тренуються наші спортсмени з цього виду спорту. Окрему подяку хочу висловити Галині за короткотривалу зупинку біля фірмового магазину Микулинецького пива, де всі бажаючі прикупили сувенірів для рідних і друзів.

Вчасно відправившись з терміналу А у подорож, наш автобус рушив у напрямку Тернополя (Львів-Тернопіль 139 км), де ми підібрали кількох членів нашої групи, та направились до центру міста на оглядову екскурсію, яку нам провела сама ж Галина. Місто охайне, цікаве, спокійне та затишне. У вільний час ми настільки захопились містом, що спізнилися на місце збору групи в назначений час. Але викликавши таксі, виявилось, що до нашого готелю «Камелот» на вул. Об’їзній їхати всього-на-всього 40 грн., тому ми швидко наздогнали групу та забравши речі з автобусу встигли поселитися разом з усіма. Десь о 16-17 годині всі бажаючи поїхали на факультативну екскурсію до Збаражу, а ми трохи відпочивши, на вечерю поїхали до музейної ресторації «Старий млин» - унікальний, колоритний та дуже смачний заклад.

Наступного дня, поснідавши у готелі з новими силами ми рушили у напрямку Чернівців (Тернопіль-Чернівці 172 км). Першим ми відвідали Чернівецький національний університет, а потім прогулялися вулицями Чернівців під час оглядової екскурсії. Взагалі хтось дуже вдало сказав про це місто наступне: «Чернівці - це був корабель задоволень з українською командою, німецькими офіцерами і єврейськими пасажирами на борту, який під австрійським прапором постійно тримав курс між Заходом і Сходом». У міста дійсно дуже цікава історія, красиві будівлі, затишні площі, величні церкви та чарівна атмосфера. Вдосталь насолодившись цим містом, на ночівлю ми рушили до Кам’янця-Подільського (Чернівці - Кам’янець-Подільський 90 км) до готелю «Сім днів» у центрі нового міста, де ми провели три ночі.

На третій день зранку ми мали оглядову екскурсію по Кам’янець-Подільському, а саме по старому місту, розташованому на скелястому острові, утвореному річкою Смотрич. З 7 чудес цього міста (визнаних у 2008 році) на власні очі ми побачили та відвідали: каньйон річки Смотрич, Кафедральний костел святих Петра і Павла з мінаретом, старий замок, замковий міст, який з'єднує острів Старого міста з фортецею та найдревнішу в Україні ратушу. Після оглядової екскурсії та вільного часу всі бажаючі поїхали до с. Кривче, щоб відвідати Кришталеву печеру, а ми неспішно продовжили знайомство як зі Старим так і новим містом. Трохи перепочивши у готелі, на вечір знов пройшлися вже знайомим маршрутом, щоб у сутінках помилуватися вечірніми вогнями фортеці, та завітали повечеряти до кафе «Кофе от полицмейстера» з дуже цікавим та колоритним інтер’єром.

Наступного дня ми в складі групи відвідали дві факультативні екскурсії: до обіду – «Таємниці, заховані в каменях», після обіду – «Місце, якого немає на карті…». Перша екскурсія оповита історією та мальовничими видами навколо найпотужнішого замку Східної Європи – Хотинської фортеці. Друга – найактивніша прогулянка по схилу Дністра: спочатку ми насолоджувалися видами з 120-метрової скелі Біла гора, потім спустилися по стежці до Скельного монастиря, а у вільний час дійшли до берега затоки, де всі бажаючі освіжилися у водах Дністровського водосховища. Через достатню кількість вільного часу, ми поступово та неспішно піднялися до місця збору групи, прихопивши по дорозі кілька кремнієвих камінців на згадку про це дивовижне місце сили та посмакували чисту прохолодну воду з місцевих джерел.

На п’ятий день нашої мандрівки нас очікував най триваліший переїзд (Кам’янець-Подільський - Кременець 217 км), проте він промайнув непомітно та невтомно завдяки цікавим та пізнавальним розповідям Галини, яка дала нам змогу перепочивати від автобусу та розім’яти ноги у Теребовлі. і вже ближче до вечора ми мали оглядову екскурсію у невеличкому містечку Кременець Волинського краю. На ночівлю ми поїхали до м. Почаїв (Кременець – Почаїв 23 км).

Ранком останнього дня подорожі ми відвідали одну з найбільших православних святинь України - Почаївську лавру, де обов’язково має побувати кожна людина, щоб відчути атмосферу цього унікального місця, щоб подумки побути наодинці із Богом. Хочу відзначити достатню кількість часу та зручне розташування готелю «Рейкарц Почаїв», що дало змогу відвідати лавру відповідно правилам дресс-коду, а перед виїздом перевдягтися у зручний для подальшого переїзду одяг. Проїхавши від Почаїва до Підгірців 58 км наша група відвідала Підгорецький палац. І вже через 89 км наша група благополучно дісталася о 16.00 до терміналу А, а потім всіх о 17.00 привезли на залізничний вокзал…

Резюмуючи свій відгук, хочу висловити щиру вдячність Галині Котило за її ставлення до людей та любов до рідного краю, чим вона «заразила» й мене, водію Андрію за надійність та комфортний автобус, всій нашій групі за чудову компанію та пунктуальність, тревел-блогерам Сергію та Марку, за роботою яких пощастило спостерігати зі сторони, та за відеоролік, який вони завзято знімали протягом всієї нашої подорожі https: //www. youtube. com/watch? time_continue=1&v=i97m9VEe7TQ

Окремі слова вдячності компанії Акорд тур, команді людей, які професійно організують відпочинок, тур-агенту Сергію Сторожуку, який вкотре допоміг з наданням туристичних послуг, щоб я мала змогу прекрасно відпочити та зарядитися позитивом під час відпустки!

Головне відкриття цієї подорожі особисто для мене полягає в тому, що наша країна, з її унікальним розташуванням, історико-культурними пам’ятками, неповторними краєвидами та унікальними архітектурними комплексами, багатою спадщиною усіх етносів, які віками формували оригінальну полікультурну ауру, володіє безцінними рекреаційними ресурсами та привітними і щирими людьми, яким я від щирого серця бажаю здоров’я та благополуччя, добра і злагоди в сім’ях, нових успіхів та яскравих вражень від майбутніх подорожей!

Інші відгуки ОляЛя

Календарь 17.07.2017 - відгук на тур А над Говерлою - хмарки!
Голосов 112
Календарь 02.05.2017 - відгук на тур Альпійські красуні!
Голосов 131
Календарь 21.06.2014 - відгук на тур Мільйони вражень…
Голосов 20742
Голосов 188
Реклама
Відгуки про інші тури