Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Прекрасний тур! Дууууже задоволена!!!! Рекомендую всім!

"Всім рекомендую цей тур! Гроші заплатили невеликі, а позитивних емоцій та вражень отримали цілу купу!"

Відгук туриста Аккорд тур Tanetta (Луцьк) на тур
Поїздка: 21 липня 2018
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Сентябрь 2018
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур На Старт! Увага... Прибалтика і Скандинавія !!!

Я задоволена, дуже. Досвід поїздок з Акордом маю великий, а цей тур виявився самим ярким! Чому? Цікаві країни, проїхалися по столицях, багато чого встигли побачити, їхали через унікальний Ересуннський міст, що сполучає Данію і Швецію. Найбільші враження залишили переправи на поромах, відчуття незабутні - 2 переправи по цілій ночі (з цікавою, продамуною розважальною програмою), 3 переправи короткі. Було на що подивитися і відчути незабутні емоції!

Дуже пощастило з гідом - Воронцов Андрій. Він справжній професіонал. Спокійний, врівноважений (в такій роботі це важливо), добре володів інформацією, не лінувався нас інформувати просто про все, був уважний до прохань і побажань туристів. Толковий, одним словом, та обізнаний. Якось спокійно і цікаво з ним було. Має дуже гарний голос, як в диктора, а це важливо, так як він постійно нам щось розповідав про ті місця, де ми проїжджали, і цей "бархатний" голос тішив душу і слух (без суржика, мелодійно, без слів-паразитів, така гарна його українська вимова... молодець, що тут ще скажеш). Також Воронцов має багаторічний досвід роботи і це дуже відчувається, в цій роботі він, як риба у воді. Короче, якщо вам попадеться цей гід, вважайте, що вам повезло. ))

Якщо ви вагаєтеся їхати чи ні, рекомендую їхати - тур дуже насичений, цікавий і достатньо дешевий, як на ту купу враже, що ви там отримаєте. З Акордом добре мати справу, у них все продумано до деталей і все доступно по цінах.
Реклама
Відгуки про інші тури