Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Афігенна Венеція

"Корисні поради "

Відгук туриста Аккорд тур Calm like TNT (Тернопіль) на тур
Поїздка: 10 серпня 2018
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Сентябрь 2018
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Закохані в Італію!

Тур бюджетний, стрімкий, хороший перший тур у житті.

Склалося враження, що він тривав тиждень, а не 4 дні.

ДУЖЕ КОРИСНІ ПОРАДИ ДЛЯ ПОДОРЖІ У ВЕНЕЦІЮ:

- Один день виділіть для самостійного ознайомлення з Венецією. Це буде дешевше + набагато більше проникнитесь духом Венеції.

- Добратися від місця висадки до центру самостійно - насправді дуже легко. У касі можна купити найдешевший квиток (7.50 євро), котрий буде діяти 75 хв з часу активації, або ж купити проїзний на 48 годин, якщо плануєте самостійно плавати два дні (получить дешевше). Активується турнікетом, або ящиком на зупинці (зупинки називаються "Фермата"). До Сан Марко пливуть Вапаретто під номерами 1 і 2 (різниця тільки в русі за або проти годинникової стрілки). Краще одразу зайняти місце на кормі, адже пропливати будете по Гранд Каналу.

- Не бійтеся заблудитися навіть попри непрацюючу навігацію, адже на багатьох будинках є таблички зі стрілками, на котрих написано "Per San Marko". Зауважте, що знаходяться вони досить високо.

- Обов'язково відвідайте собор Святого Марка (безкоштовно). Зауважте, що на вході стоїть перевіряючий, котрий не пускає жінок з оголеними плечами та у шортах (навіть чоловіків) візьміть хустину (парео).

- Також відвідайте палац Дожів. Вартість квитка становить 20 Євро для доросдих, та 13 для студентів. За цим самим квитком можна відвідати ще етнографічний музей Каррера (знаходиться напроти Собору Святого Марка) та бібліотеку (якщо обмаль часу, то хоча б загляньте).

Ще кілька загальних порад:

- у готелях приходьте сніати ще перед 7-ою годиною щоб уникнути черг.

- Варто взяти з собою павербенк (акумулятор до телефону).

- Запасіться з дому їжую, яку можна зберігати без холодильника, адже часто на санітарних зупинках нема де купити продукти.
Реклама
Відгуки про інші тури