Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Оцінка туру 3+

"Відпустка пройшла не як по нотах,але все врятував Рим."

Відгук туриста Аккорд тур Olha (Дубно) на тур
Поїздка: 06 серпня 2018
Відгук:
ТОП рейтинги місяця - Сентябрь 2018
Голосов 2 «
Всі лідери

Відгук на тур Найкращі хвилини в Італії!

Керівник групи-Марта Шитець, рейс 888. Тривалість туру-6 днів. Для мене це 2 поїздка з Акордом.

День1-у програмі Будапешт. По факту-стояли на угорському кордоні близько 5 год, відповідно після проходження кордону поїхали просто в готель. Керівник пообіцяла організувати оглядову екскурсію, яка входить у вартість туру, в останній 6 день. В результаті 1 день 'вилетів', для мене не страшно, бо в Будапешті я вже була.

День 2-Любляна. Маленьке містечко, в якому нема на що подивитись. Сподобалась факультативна екскурсія на озеро Блед.

День 3-Флоренція. Гарне містечко, цікавий гід Богдан. З мінусів-добирання громадським транспортом. В програмі заявлена факультативна ексукурсія до Пізи. Зі слів гіда, до башні потрібно добиратись гром. транспортом 1.5 год, 40 хв самої екскурсії і 1.5 год назад. Тому замість цієї ми обрали 2 інші, менш затратні по часу.

День 4-Рим. Тут були з 9 до 18. Почали з Колізею, далі оглядова, потім музеї Ватикану і собор св. Петра. Рекомендую Колізей і собор св. Петра.

День 5-Венеція. Оглядова екскурсія, екскурсія про Гранд каналу і екскурсія в палац Дожів. Останню не рекомендую. Краще в цей час поїсти чи пофотографуватись. 6 годин достатньо щоб погуляти по Венеції. Далі 10 год переїзд до Будапешту.

День 6-Будапешт. 40 хв оглядової екскурсії і вільний час.

Мінуси: дуже довгі переїзди. Тур заявлений як без нічних переїздів, по факту - ми заселялись в готель о 1-3 ночі і підйом о 6-7 ранку.

Готелі-особисто нам попадались чисті номери з кондеціонерами і іншими зручностями. Скромні сніданки, особливо в італійських готелях (круасан, шинка, грінка, сік/кава, сир).

Моя порада-не їдьте в Італію літом, дуже спекотно.

Окрім плати за громадський транспорт (це вказано в програмі туру) будьте готові платити за навушники по 2 євро.

Інші відгуки Olha

Реклама
Відгуки про інші тури