Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Відгук про поїздку з 02 вересня 2018 року

" Як людина яка не перший раз подорожує, і з Аккордом в тому числі, можу сказати що тур ні про що. Непродуманний та недосконалий. Для того щоб і Хорватію подивитись, і в морі поплавати необхідно ще як мінімум 1 день."

Відгук туриста Аккорд тур Оксана (КИЇВ) на тур
Поїздка: 02 вересня 2018
Відгук:
ТОП рейтинги місяця - Сентябрь 2018
Голосов 0 «

Відгук на тур Щасливий вікенд в Хорватії! Рів'єра Опатії + Плітвіцькі водопади!

Як людина яка вже не перший раз подорожує, і з Аккордом в тому числі, можу сказати що тур ні про що. Він абсолютно непродуманний і недосконалий. Для того щоб і Хорватію подивитись, і на морі полежати необхідно ще як мінімум 1 день.

В перший день в Будапешті у вас є лише години 2.40 хвилин вас будуть водити по Набережній Корзо і вулиці магазинів Ваці. Все що ви можете побачити це гору Гелерт, Королівський палай і Рибацький Бастіон очима з відстані через Дунай. Якщо ви не берете поїздку на кораблику, вас висадять на причалі і скажуть "у вас вільний час", а ходити реально будете по причалу. До визначний місць звідти далеко як на 40 хвилин вільного часу (саме стільки триває кораблик). Особисто мене кораблик не вразив - 26 євро він не вартує. Потім вас посадять в автобус і повезуть в Шіфок на озері Балатон на ночівлю. Максимум що ви зможете там отримати це 1,5 години на поплавати чи пройтись вздовж озерапри умові що рано встанете і поснідаєте.

Далі на вас очікує подорож до кордону з Хорватією (майте на увазі що на вас очікує проходження ще одного кордону). Після проходження кордону знову години 2,5 ізди до Загреба. В Загребі ви перебуваєте орієнтовно 2-2,5 години. Оглядова екскурсія за 16 євро полягає в тому що вас годину просто будуть возити по місту в автобусі без фотопауз, завезуть в верхню частину а потім ще годину пішки будете спускатися вниз і дивитися. На цьому Загреб закінчується і ви починаєте переїзд в Ловран.

В Ловран ми попали десь о 20.30. Швидко покидавши речі ми побігли в столову, бо вечеря закінчується о 21.00. Вечеря це не шведський стіл, а порційні блюда для кожного (суп, друге з м"ясом чи рибою і якийсь десерт; всі напої, включаючи чай за вечерею платні). По ексурсіям ви особливо вибрати не можете, а прив"язані до бажання більшості - якщо більшість хоче на Плітвіцькі, то в Пулу ви не попадете і навпаки. Плітвіцькі займають мінімум 10 годин: 6 з них це дорога туди й назад. Вартість квитка до 1 вересня 250 кун, з 01 вересня 150 кун. Це десь 35 та 20 євро відповідно. Назад ви повертаєтесь лише десь о 20.00 і море відповідно ви бачите лише вночі. Залишається для моря максимум ранок третього дня, десь о 14.00 ви вже покидаєте готель (хоча виселяють вас з номерів о 10.00 і речі ви просто здаєте в камеру схову). Екскурсія в Ровінь та Пореч по часу неможлива взагалі, на неї потрібно більше ніж є в розпорядженні (принаймні так нам сказала наш супроводжуючий). Якщо ви самі хочете відвідати Опаію як місто, то на море часу немає взагалі. Далі знову переїзд в Будапешт з перетином кордону Хорватія/Угорщина. В готель приїжджаєте десь о 22.00.

В Будапешті у вас повністю вільний час. Вас кидають в готелі і робіть що хочете: самі організовуйтесь якщо ви хочете в Сечені, самі якщо хочете побачити місто. А хочете просто сидіть в готелі чи гуляйте по супермаркету поряд. Вас просто ставлять до відома о котрій автобус вирушає з готелю, а о котрій вас заберуть з площі Героїв. Як ви туди доїдете якщо хочете подивитись місто це вже ваші проблеми. Що в цей час робила наш супроводжуючий? - просто спала)))

Враження від подорожі дуже розмиті. Окрім Плітвіцьких озер, толком ні Хорватії, ні Угорщини побачити не вдасться

Реклама
Відгуки про інші тури