Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Моя остання поїздка з Акордом "як?" і "чому"

"Враження від міст і Екскурсоводів найкращі, щоб не мати побічних ефектів не раджу їздити з Акордом."

Відгук туриста Аккорд тур Анастасія (Полтава) на тур
Поїздка: 25 серпня 2018
Відгук:
ТОП рейтинги місяця - Сентябрь 2018
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Щасливе сомбреро! Барселона, Ніца і Венеція!

Все почалось із запізнення автобусу на термінал А на 10хв, продовжилось очікуванням другого водія на томуж терміналі протягом 40 хв в результаті виїзд о 9:30 замість 8:30. Потім два підбирання туристів в Мукачево і Ужгороді і того 2 години запізнення на кордон і наш автобус останній в черзі. Кордон ми проходили 7.5 годин весь цей час була спека і на наше прохання ввімкнути кондиціонер нам відповіли "вийдіть на вулицю", коли почався дощ і вийти було ніяк відкрили двері автобусу, пройшли минницю 0 22:30 звісно в перше місто Будапешт не потрапили.

Наш тур БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ перше заселення в готтелі було о 4:30 і УВАГА!!! заселення було в два різних готелі (шістьом не вистачило місця в готелі), за яким принципом обирали цих шістьох не знаю, бо ми бронювали тур за рік і нам не вистачило місця, до того ж ці 6 були виключно жінки і гід з нами не поїхав, водії шукали готель 20 хв.

Програму ми наздогнали лише в Барселоні.

Окремо хотілось би відмітити готель в Лорет - де - Мар це ЖАХ! це був найгірший готель за всю поїздку і за останні кілька років в моїй пам'яті.

Апогей організації відбувся під Венецією коли після екскурсії ми повернулись до автобусу, а водії відмовились їхати бо їм не заплатили стояли ми 2 ГОДИНИ (на Венецію загалом у нас було 4 години).

Загалом це була моя 3 поїздка з Акордом і остання.
Реклама
Відгуки про інші тури