Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Це не продуманий тур!!!

"Не рекомендую!!"

Відгук туриста Аккорд тур lUBOV (КИЇВ) на тур
Поїздка: 02 вересня 2018
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Сентябрь 2018
Голосов 3 «
Всі лідери

Відгук на тур Щасливий вікенд в Хорватії! Рів'єра Опатії + Плітвіцькі водопади!

Програма туру складалася спеціалістом, який не був в цьому турі і включив в програму пропозиції екскурсій, які виконати неможливо!!! Це просто реклама туру.

1. Переізд до Будапешту складає 13-15 годин. Із включених екскурсій в цей день, точніше ніч - набережна Корзо та

вулиця Ваци. Взагалі не заслуговує уваги, особливо вулиця Ваци-те вулиця яка складається із бутіків. Далі, якщо ти не ідеш на факультативну екскурсію "Ажурна прикраса Будапешта", то тебе залишають на окраїні нічного міста (в нашому випадку це будо біля 22:00) чекати, поки повернуться решта.

2. Переїзд з Будапешту до отелю Lido, на озері Балатон. Для чого іхати і поселятися в отель за 110 км близько 12 ночі? Регламентований відстій автобуса-9 годин. Автобус після дощу протікав, ламався кондиціонер. Добре водії були з гумором....

3. Придбали екскурсію "Загреб - місто легенд та історій"-екскурсію складається з екскурсії по місту 25-30 хв та 1 год пішохідної. Та що по місту-взагалі не заслуговує уваги, так як "за посмотрите налево посмотрите на право" не встигаєш, навпаки потрібно додати цей час до пішохідної екскурсії та неспіша подати всю історичну інформацію. Знову акцентую увагу на тих туристів, які залишилися сам на сам, поки триває факультативна екскурсія.

4. Переізд до Опатії не передбачає вільного часу, оскільки це досить достатньо далеко і ми добралися біля 22 години. Так отель Опатія на першій лінії, але для чого це, за що платити більше, за сон на "першій лінії"? Екскурсія "Гірлянди вогнів: від Опатії до Рієки" не відбулася в цей день. Коли?

5. Далі цікавіше: Відпочинок на Адріатичному морі Хорватії... - Плітвіцкие озера - архіпелаг Бріюні

Це величезна помилка менеджера, що формував програму. Як можна побувати на Плітвіці, архіпелазі Бріюні, рибному пікніку в один день. Нас було 50 чол? Правда рибний пікнік організували на 4 день. Переізд до Плітвіці складає 3 години. То чи варто було поселятися в отелі Опатії? По дорозі з Плітвіці була дегустація самогону та меду... Вона Вам потрібна?

6. На факультативну екскурсію "Вічність Риму, витонченість Венеції і чарівність Середземномор'я" не набралася група. Звісно: хотілося побачити, що таке перша лінія в Опатії, тобто покупатися в морі, адже скільки іхати...

7. День 5. Туристи змучені такою організацією не замовили жодної екскурсії в цей день. Да і отель в Будапешті розочарував всіх..

8. Не рекомендую Вам цей тур, оскільки Ви отримаєте "враження та емоції" тільки від перебування в автобусі, а інше буде галопом...

9. Шановні менеджери-організатори-продумуйте тури, забезпечуйте туристів інформацією, турбуйтеся про іх відпочинок!

Реклама
Відгуки про інші тури