Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Жертви 116го рейсу

"Святкування мого довгоочікуваного ювілею в Празі виявилося просто випробування через абсолютну неорганізовпність гіда "

Відгук туриста Аккорд тур Акименко Світлана (КИЇВ) на тур
Поїздка: 14 вересня 2018
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Сентябрь 2018
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Три щасливі дні Краків, Прага + Дрезден

Хотіла б розповісти про враження після туру Три щасливих дні, і думаю це не лише суто мої думки, а всього рейсу 116.

Відправилися ми в тур 14.09.2018р. з Львову. Тільки сіли в автобус і пасажири захвилювалися чому автобус не оснащений пасками безпеки... Але ні водій, ні гід Ольга відповіді не дали!

Ми поїхали, але вже на кордоні з Польщею почалися проблеми! Автобус відправили на огляд, пасажирів 2 рази перевіряли, і в результаті 5годин всі пасажири простояли під сонцем без води і їжі, а саме головне БЕЗ ПОЯСНЕНЬ!

Так як гід не могла нас проінформувати що сталося, всі пасажири почали дзвонити на Гарячу лінію Аккорд-туру... На моє здивування, бо їжджу з Аккордом не вперше, але дівчина з гарячої лінії просто мовчала в трубку, потім кидала трубку, а від деяких пасажирів взагалі не брала трубку!!! Як на мене, це просто не те що "не по-людські", за такий "сервіс" потрібно звільняти з роботи! Адже Гаряча лінія створена для того, щоб інформувати клієнтів і допомогати в скрутних ситуаціях!

Втративши день туру через митницю, чи необладнаних автобус згідно правил пасажирських перевезень, ми не потрапили до Кракова...

Ввесь шлях до Праги, проїхавши Польщу, тоді частину Чехії нам гід не сказала ні слова про ці землі, державний устрій, режим роботи магазинів чи просто організаційних моментів! Близько 10 чоловік спізнювалися на потяг... але наш гід могла собі дозволити організовувати технічні зупинки годину... В результаті всі вночі опинилися на Львівському вокзалі без можливості потрапити додому!!! До того ж понесли дуже значні додаткові витрати на дорогу назад!

На жаль, Три щасливих дня не вдалися... Їхавши в тур на свій ювілей, очікувала отримати гарний настрій, нові світлі враження та позитивні емоції!

Дуже шкода, що люди з нашого рейсу, які вперше їхали з Аккорд-туром після такої організації та відношення більше ніколи не оберуть це турагенство!

Реклама
Відгуки про інші тури