Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Коли назва туру на 100% відповідає дійсності!

"Весь тур як по нотах! Їхала у Рим, а потрапила на море! Толік Лучко- просто клас!"

Відгук туриста Аккорд тур Yasya (КИЇВ) на тур
Поїздка: 07 вересня 2018
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Сентябрь 2018
Голосов 7 «
Всі лідери

Відгук на тур Пригоди невгамовних або ще більше Італії + Сан-Марино

Про Італію я мріяла 2 роки, а мрії повинні здійснюватись!

Так як це не перший мій досвід автобусніх турів, подорож обирала без нічних переїздів. ну не моє це, знаю про що кажу, проходили вже). Вибір стояв між 2 турами в Італію 100 причин любити Італію та Пригоди невгамовних, дякую моєму найкращому менеджеру Печенюк Юлії з TraveLLand, яка прорахувала всі деталі та ньюанси! Вибір припав саме на тур Пригоди невгамовних 7.09-16.09.18

Це той випадокю коли назва туру на 100% відповідає дійсності!

Подорожую з Аккордом не вперше, і не вперше сама, так без компанії! адже кожна нова подорож-це нові знайомства та враження! І так, в турі можна зустріти цікавих людей. однодумців. співрозмовників. а іноді і долю) Мені пощастило з компанією, ще на Термінал А ми познайомились з Маринкою з Харкова, яка стала моєю сусідкою на весь тур, а ще 4 години на Угорському кордоні сприяли більш деьальному знайомстрву всіх учасників туру. Ну ось кордон пройдено, декілька годин і нас чекав вечірній Будупешт з келихом шампанського, тепла та приємна зустріч). Пізнє заселення в готель та такий солодкий сон після пів тисячі кілометрів. На ранок нас знову чекала дорога, 450 км мальовничими пейзажами та европейськими дорогами. І ось вона казково мініатюрна та затишна Любляна. Був сонячний день та гарний настрій у всіх. Любляна нас ще більше роззнайомила та зблизила. Всі були в очікуванні зустрічі з Італією... Тому навіть вечірній та ранковий переїзди прийняли як данність. Стосовно переїздів, їх у туру не мало, з великими кілометражами, але як на мене і в переїздах є свої переваги, ну чим не оглядова екскурсія).

3день і ось вона Верона! ніжна та романтичена, а далі Сірміоне та о. Гарда, творча Флоренція, мініатюрна Піза, та ось нарешті Він - вічний РИМ! 4 незабутні ночі в Римі! Хоть насолодився ним сповна, а я як НЕВГАМОВНИЙ турист ідвідала ВСІ екскурсії). Завітала на гостину у невгамовний Наролі (Неаполь), чарівний Орвієтто. А ще навідались у Сан-Марино та навіть побували на мори у Риміні!!! Їхала у Рим, а потрапила на море! Родзинкою стала подорож у заручену з морем-Венецію!

Емоції переповнюють ще й досі! Тур для активних туристів, які не бояться ходити більше 20 км на день, готові їздити на 2-3 екскурсіїї на день, у різні міста на відстані до 100км! Експерементувати, губитись у вузькизх вуличках, кайфувати від атмосфери.

Як завжи вдячна Аккорду за класну організацію, а особливо за керівника групи! Толік Лучко - ти просто КОСМОС! Людина-свято! генератор гарного настрою всі 10 днів! Ти не давав сумувати, надихав, заряджав позитивром та дарував позитивний настрій! Рада нашому знайомству). Тепер в мій плей - лист поповнився новими хітами (ніяк не забуду вечіні колискові - бульки), а у фільмотеці з*явилиць улюблені фільми). Дякую за казкову, НЕВГАМОВНУ відпустку!
Реклама
Відгуки про інші тури