Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

На побаченні із модним Краковом, серйозним Берліном, куражним Амстердамом, романтичним Парижем та гостинним Нюрнбергом і нерішучим Легніце.

"Краківська інтелігентність, берлінська діловитість, амстердамський кураж, парижська романтичність, нюрнберзька гостинність, легніцівський спокій. Смішних емоцій та хахаподій також було достатньо)))"

Відгук туриста Аккорд тур Халіна (Кам
Поїздка: 09 вересня 2018
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Сентябрь 2018
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Амстердам та Париж... запалив та привабив...

Подорож виявилась шикарною!!! Оля і Андрій ви чудові друзі. Подяка керівнику групи Олександру Чернега, лаконічно, інформативно, цікавенько, організовано, турботливо, на вищому рівні!!! Водіям також дякую, відчувалась безпека і професіоналізм, а це важливо. Іринка з Одеси ти шикарна, наші пригоди у Нюрнбергу з смакуванням пива і солодощів))) Краків, сонячний і зелений. Пройшлись, повалялись на газоні на березі Вісли біля Вавеля. Приємний бонус, у Європі дозволено валятись на газонах, це дуже зручно) Берлін, діловий, пошуки Фрідріхштрассе і чекпоїнта Чарлі були трешовими, але знайшли) Амстердам, дуже добре, що мали можливість пройтися вранці, місто лишень прокидалось, атмосферно. Повітря в Амстердамі куражне, сповнене веселощів))) Особливо ввечері. Париж, неоднозначний, романтичний, шарм особливий) Нюрнберг, гостинний і затишний, пиво смачне і додає настрою) Легніце, спокійний, але з особливою затишною атмосферою. Екскурсоводи. В Берліні чудова, інтелігентна, з натхненням. В Амстердамі на куражі, весела, цікаво. В Парижі було дві, обидві шикарні, закохані у місто, з почуттям гумору. Нюрнберг, тут складно, ніби і розповідала, але сухо і не надто цікаво. Суб*єктивна думка, але ось такі емоції. І головний подарунок у Нюрнбергу це знайомство із Олександром, інтелігентним, начитанним, закоханим у місто. Він провів нам неймовірну подорож, розповів про історію, сучасність, цікавенькі особливості Нюрнберга. Олександр ще й виявився екскурсоводом. Аккорд тур зверніть увагу та зконтактуйте із ним, дійсно вміє закохати у місто та додати яскравих емоцій. Координати Олександра напишу в особисті повідомлення. Це був мій перший автобусний тур і перший тур із Аккордом!!! Дякую, ви шикарні і емоції також)))
Реклама
Відгуки про інші тури