Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Реальність, яскравіша за будь-яку мрію

"Так хочеться багато розказати"

Відгук туриста Аккорд тур Mary_eN (Харків) на тур
Поїздка: 07 вересня 2018
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Сентябрь 2018
Голосов 14 «
Всі лідери

Відгук на тур Пригоди невгамовних або ще більше Італії + Сан-Марино

Якщо на кухонних полицях все менше оливкової олії, піца на замовлення вже не така соковита, а думки про Італію все частіше навідують вас, – діставайте валізи, панове, і гайда в «Пригоди невгамовних…».

Перш за все варто пам’ятати, що тур – АВТОБУСНИЙ, з усіма плюсами й мінусами такого явища. Перший і останній день подорожі традиційно пройдуть в переїздах, траплятимуться і пізні поселення, і перекуси замість обідів, але чи така це вже велика ціна за із кожним кілометром зростаючий трепет перед здійсненням мрії, за чарівні краєвиди за вікнами автобуса, якими гордо може похвалитися саме цей тур? Вперед, туристи, не марнуємо час.

Отже, Любляна. Сонячне і щире місто. Саме час прогулятися затишними вуличками, містками з драконами, скуштувати чевапчічі чи гібаніцу, піднятися на Люблянський град. Зробити це можна на фунікулері або пішки. Раджу останній варіант: дуже безкоштовно і фізично підбадьорливо після тривалого переїзду, нагородою ж буде розкішна панорама міста під середньовічні розваги та живу музику.

Верона. Ще повний сил турист поспішає оцінити масштаби Арени ді Верони, кинути монетку в фонтан веронської Мадонни, прогулятися мостом Скалігерів, роздивитися замок Кастельвеккіо, знову прогулятися мостом Скалігерів (пфффф часу-то скільки в запасі).

Не знаю, чи хтось рахує дівчат, які знаходять свою половинку після фото з Джульєттою, але провести час в тому дворику серйозно варто. Не залежно від статі, віку та національності, в черзі під балкончиком насмієшся, перезнайомишся з половиною світу та ще й фото кумедних наробиш. У вільний час можна знову прогулятися мостом Скалігерів.

Флоренція. Ще повно не усвідомлюю, що ступала вуличками, якими ходили Леонардо, Данте, Мікеланджело, Боттічеллі, Галілей, а серце ще й досі пам’ятає момент першої зустрічі з собором… з тим самим… із Санта-Марія-дель-Фйоре.

Все тут прекрасно. Єдина прикрість – галерея Уффіці НЕ ПРАЦЮЄ в понеділок.

Must-see place: пьяццо Мікеланджело. Можливо не найлегший, але точно найефектніший спосіб роздивитися залиту сонцем Флоренцію як на долоні, ризикуючи, правда, забути про все на світі, про час у тому числі. Та попереду Рим, а пропустити його я б все-таки не радила.

Рим. Про вічні принади древнього міста знано багато, час проводимо в екскурсіях, в піших прогулянках з аудіогідами, шопінгуючи, скуповуючи сувеніри, роблячи мільйони фото. Маленька порада: в дикому захваті від монументальності та історичності міста не забудьте відчути його реальність і себе як часточку такої реальності. Вдихніть справжній Рим на повні груди, гублячись у вечірньому Трастевере, смакуючи апероль в ресторанчику чи танцюючи на нічній Площі Іспанії на очах у вуличних музикантів з особливою для Вас людиною.

Обов’язково поконтрастуйте в Неаполі, відновіть сили та вирівняйте дихання в Тіволі, відпочиваючи від шаленства попередніх днів. Проживіть день в Сан-Марино, в місці цілком незвичайному та по-гірському чаруючому. Забувши про втому та упередження щодо вогкості та дивних запахів Венеції, зануртеся в цю морську казку із лазуровим присмаком. Водний круїз по Гранд Каналу – найкращий Вам у цьому помічник.

Ну і як не згадати про Секешфехервар, перлину нашої подорожі. Не знаю, як і що у цьому транзитному містечку з краєвидами та архітектурною спадщиною, але назва – до сліз. Вивчіть цю комбінацію літер і ваші туристичні розповіді стануть на 30, а то й на 32,5% успішнішими у колі друзів. Перевірено. Вимовляти швидко і невимушено: Секешфехервар.

ВАЖЛИВО! Якщо, панове, ви прочитали все це і, задуваючи свічки на іменинному торті чи осушуючи келих шампанського у новорічну ніч, вирішили загадати заповітне «Хочу вирушити в тур «Пригоди невгамовних…», не забудьте додати: «… з Толіком Лучко». Заради цього варто домовитися з Дідом Морозом, серйозно. Керівник групи, в якому незбагненним способом поєднуються справжній професіоналізм, харизма та терпіння, серйозність, невимушеність та неабмяка ерудованість. Ми всюди встигали, не губилися, все бачили, швидко поселялася, цікавинки слухали, часто сміялася та веселилися – дяка Вам за це, Анатолію!

Лишається додати одне: не сумнівайтеся, друзі. Італія дивує, зачаровує, надихає і точно не лишає нікого байдужим. Запалюйте свою невгамовність, відкривайте світ і себе в цьому світі: такі відчуття ж-бо безцінні.

Реклама
Відгуки про інші тури