Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Вдала поїздка на День Народження, рейс 888

"Цікавий варіант на вікенд"

Відгук туриста Аккорд тур Tanya.Ua (КИЇВ) на тур
Поїздка: 30 серпня 2018
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Сентябрь 2018
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Вікенд в Краків!

Свій День Народження я вирішила провести в іншій країні, обравши цікавий, короткий тур. В цьому мені допомогла менеджер ТО "Селена тур" Алійник Олена, за що їй велика подяка як справжньому професіоналу!

За 2 дні до виїзду я отримала інформаційний лист, а за день мені зателефонував гід, Володимир Рибак, аби з'ясувати деталі мого приїзду до Львова і зустрічі групи.

30.08. ми вчасно, як було зазначено в інформаційному листі, о 08.30, виїхали на кордон. Досить швидко пройшли і українську, і польську митниці, й вирушили до Кракова.

Близько 14.30 ми зупинились на площі Матейка, де нас зустріла екскурсовод Олена і вся група пішла на базову екскурсію. Через Барбакан, Флоріанські ворота ми пройшли до площі Ринок, а далі - оглянувши Суконні ряди - до Ягеллонського університету. Далі побачили величний костел Петра й Павла, а поруч - старовинний костел Святого Андрія. Закінчили екскурсію у підніжжя Вавельського замку. Олена - дуже цікавий екскурсовод і велика їй подяка за манеру проведення екскурсій!

Після базової екскурсії група поділилась - частина пішла на факультатив до Вавелю, а друга частина - самостійну прогулянку містом. Я обрала перший варіант і не пожалкувала. З Оленою ми поринули в історію Речі Посполитої, ознайомились з правлінням найбільш значимих польських королів.

Після Вавелю в нас було декілька годин вільного часу й о 22.00 ми поїхали до нашого готелю. MCity SM hotel - охайний і акуратний, зі смачними сніданками, знаходиться приблизно за 6 кілометрів від центру міста. Проте в подальші дні проблем з доїздом не було, оскільки нас щоранку водій віз до площі Матейка або до залізничного вокзалу і ввечері забирав до готелю. Якщо ж в когось з туристів було бажання скористатись громадським транспортом, то їхали трамваєм № 19 або № 8.

В групі було багато діток, тому наступного дня відбулась факультативна екскурсія в Energy land і враження в туристів від цієї поїздки були якскравими! Частина туристів вирішила самостійно відвідати Закопане (до речі вони теж були в захваті!), декілька туристів поїхали до Освенцима, а я вирішила наповну насититись чарівним Краковом! В цьому місті вперше я була досить давно, 11 років назад, тому вирішила набути нових, позитивних вражень. І це мені вдалось!

В останній, третій день туру, відбулись факультативні екскурсії до Казімежу, Краківського підземного музею та Велички. Я, знову ж, обрала самостійну прогулянку містом. О 13.30 ми виїхали з чарівного Кракова до Велички, де в мене та інших туристів, які не пішли в соляні копальні, було ще 2,5 години вільного часу. Величка - спокійне, маленьке містечко, де також можна випити смачну каву, зробити покупки, наприклад в супермаркеті Бєдронка, чи Лідл. Близько 17.30 ми поїхали до кордону. Це на півгодини раніше, ніж було заплановано, оскільки було декілька туристів, які заблудились в копальнях.

Кордон ми пройшли досить швидко (орієнтовно 2-2,5 години) й вирушили до Львова. На щастя, ніхто не запізнився на свій поїзд.

Я хочу подякувати "Аккорд-тур" за цю поїздку, бо вона дійсно була цікава!

Також дякую нашому гіду, Володимиру Рибаку. Він дуже відповідальний. Може, десь і бували "проколи", але наша група з 36 чоловік ще й мала близько 8-ми дітей, а це дуже велика відповідальність!

І остання подяка - водію Руслану за те, що ми нікуди не запізнювались, їхали в охайному, чистому автобусі!

Поїздка була дуже вдалою і в подальшому я рекомендуватиму її друзям та знайомим!

Інші відгуки Tanya.Ua

Календарь 26.11.2015 - відгук на тур На чашечку бадьорої кави!
Голосов 0
Реклама
Відгуки про інші тури