Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Байдужіть та безвідповідальність!

"Це було моя Перша та Остання подорож з акордом."

Відгук туриста Аккорд тур lmazurke (Львів) на тур
Поїздка: 19 вересня 2018
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Сентябрь 2018
Голосов 5 «
Всі лідери

Відгук на тур Прикольними містами: Дрезден + Прага + Брно + Краків!!!

Усім привіт.

Це була моя Перша та Остання подорож з Акордом, перш за все хочу сказати що керівник нашої групи Вікторія, на жаль, не пам'ятаю прізвище, явно не любить свою роботу, та байдуже і безвідповідально до неї відноситься.

Почалось все з того, що ми запінювались на відправку, через аварію яка спричинила великі затори, і так, я погоджуюсь з тим що скаже більшість із вас - це повністю наша вина, адже можна було

оптимальніше та краще підбирати час виїзду, Але... Врахувавши факт що відправлення в тур відбувалось о 9:30, ми в о 9:15 ще не були на місці, я почала дзвонити до нашого гіда, а номери телефонів щоб ви розуміли, були не українські.

Ну але це не найбільша проблема, в інформаційному листі у нас було вказано 2 мобільних та ім'я гіда Андрій знову упустимо прізвище, я телефоную на 1-й номер, у відповідь чую жіночий голос, я представилась, сказала що ми запізнюємось, пояснила ситуацію, людина на іншому боці все вислухала, а щоб ви розуміли я говорила 3-4 хв із закордоном, і на це вона мені говорить, ви не мої туристи, я в іншому турі. Ок, дзвоню на інший номер, а там взагалі не йде виклик.

Дзвоню на екстрений номер в акорд, знову все пояснила, мене дівчина попросила залишити свій номер і сказала що гід мені зараз же передзвонить. Ну все, думаю зараз подзвонить, і ми не сильно запізнимось, нам буквально ще було 7-10 хв їхати. І час ще поки був.

Але не тут то було. Гід мені передзвонила о 9:34 і поставила перед фактом що вони вже виїхали і щоб ми доганяли автобус якщо ми на таксі!!! Серйозно? А що робила гід весь цей час від коли ми зв'язались з екстреною службою акорду? І взагалі, чи це АДЕКВАТНО, що всіх туристів нема на місці, а гід навіть не подзвонив і не поцікавився де ми, та чи все в порядку. Я повторюсь, що

не знімаю з себе відповідальності в тому що у запізненні винна лише я, але ось таке байдуже ставлення гіда, не входить в жодні рамки!!!

Наступною неприємною ситуацією було те, що при добиранні з Кракова в готель ми заблукали. На початку виїзду з Кракова нам сказали що до готелю 340 км, виїхали ми о 19:00, а потрапили в готель о 1:00 ночі, знову ж таки, буває по різному і це дорога, але в момент коли ми зрозуміли, що заблукали, наш гід знову мовчала, аж поки туристи самі не почали задавати питання, це все відображає некомпетентність гіда у своїй роботі.

Тому на жаль, я не можу сказати що я задоволена своєю поїздкою та нів'якому разі не буду рекомендувати акорд своїм друзям та знайомим.
Реклама
Відгуки про інші тури