Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Прекрасний тур!!!

"Весь тур пройшов на одному диханні, був дивовижний тандем водіїв та керівника. Хорватія-тепер кохання та здійснена мрія"

Відгук туриста Аккорд тур Olya (КИЇВ) на тур
Поїздка: 19 вересня 2018
Відгук:
ТОП рейтинги місяця - Сентябрь 2018
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Щасливий вікенд в Хорватії! Рів'єра Опатії + Плітвіцькі водопади!

Була у турі "щасливий уікенд в Хорватії" з керівником Вірою Карасовою. В нас було буквально 5 днів туру, з яких перший день лише дорога і трохи знайомства з Будапештом і останній трохи знов Будапешту і дорога. Але завдяки прекрасній організації ми встигли самий максимум. Спочатку ми познайомилися з Будапештом, пройшли невелику обзорну екскурсію та всі бажаючі могли ще подивитись красу нічного міста, катаючись на кораблику.

Після короткого знайомства з Будапештом ми поїхали до загадково-чудової Хорватії. Першою стоп точкою була столиця Хорватії-Загреб, перед приїздом до якої ми подивилися головні факти про Загреб і взагалі Хорватії, про те, що краще за все відвідати та придбати. Загреб дуже домашнє та тепле місто, в якому намагаються зберегти історію і тому проводяться роботи з реставрації старих будинків, та виглядати вони будуть так само, як і до другої світової війни. Це додає містичності цьому місту. Встигли проїхати по нижній частині міста та пройтись по головних місцях та вуличках старої його частини.

Після цього поїхали до міста Ловран. Готель був прям біля моря, тому ми навіть ввечері ще встигли скупатись у Адріатичному морі. Наступного дня, хто хотів, поїхали до Плітвіцьких озер. По дорозі нам екскурсовод розповідала все важливе про місця, який ми минали, поки їхали, та саме про Плітвіцькі озера. Навіть не буду намагатись описати, які там види, це не передати словами, це, дійсно, варте саме Вашого погляду!!! На четвертий день в нас було пів дня на те, щоб попрощатися з морем, скупитися і поїхати вже в сторону Угорщини. В останній день частина групи мала приблизно 4 години вільного часу, а інші поїхали у торговий центр та тропікарій. Тут обирайте кожен сам для себе. Тропікарій-це щось неймовірно прекрасне, те, що назавжди залишиться у Ваших серцях. Але і погуляти по ранковому Будапешту, поринути ще раз в його дивовжну красу, прогулятися через місточки, зрівняти дві частини міста між собою-дуже класно.

Автобусний тур-це завжди неможливість чітко розрахувати час в дорозі; це велика залежність від кваліфікованості керівника; це недомовленості, проблеми. На щастя, Віра прекрасно справлялася зі своїми обов'язками, виходила переможцем з непередбачених ситуацій та було дійсно не тільки керівником, але і лідером нашої групи. А, як всі знають, не кожен керівник має змогу бути і лідером.

Я би хотіла сказати велике дякую організаторам за складання такого туру та окремо Вірі за те, що він дійсно вийшов неймовірним і враження назавжди залишиться в моєму серці!
Реклама
Відгуки про інші тури