Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Наша незабутня поїздочка!

"Як зекономити з Акордом і отримати максимум задоволення!"

Відгук туриста Аккорд тур Надя (Червоноград) на тур
Поїздка: 19 вересня 2018
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Сентябрь 2018
Голосов 18 «
Всі лідери

Відгук на тур Прекрасна венеціанка! Відень, Верона і Будапешт!

Всім привіт! Вже пройшов майже тиждень як ми вернулися з подорожі, емоції по трошки стихають і думки приходять в порядок! Це була цікава насичена подорож, прекрасні 4 міста, море вражень і емоцій.

Хочеться подякувати нашому гіду Руслану Дем’яну за його цікаві історії, поради і підтримку.

Завдяки нічним переїздам встигли все побачити і насолодитися кожним містом по максимуму, хоча насправді в автобусі не дуже зручно спати (сидіння надто близько одне до одного, спати не має місця), але погані почуття швидко забуваються, а хороші емоції остаються.

Хочемо дати кілька порад для туристів, які збираються в цей тур. Якщо вам пощастатить так як нам і ви пройдете кордон за 1,5 год (це напевно завдяки позитивному мисленню нашого гіда Руслана), то ви вдосталь погуляєте по вечірньому Будапешту. Як не великий любитель історії, то оглядова екскурсія не справила враження, краще самому прочитати історію міста, а ту годину що йде екскурсія витратити на те щоб краще роздивитися місто. В Будапешті брали ескурсію на кораблику по Дунаю, прекрасні вогні нічного міста, багато шампанського, прекрасне закінчення дня.

Другий день в Відні - прекрасне місто. Майте на увазі, що виїзд з Відня пізній год 10 вечора, але в місті все дуже швидко закривається, не відкладайте на вечір покупки і вечеряйте швидше, тому що після 7 год вечора, ви скоріш за все нікуди не попадете..

Піднімалися сходами на собор Штефана, 5€ це того не вартує, вид тільки через вікно, купа сходинок, довго і важко, десь має бути підйом на ліфті, трошки нищий оглядовий майданчик, але швидше і легше.

З екскурсій хотіли в Шенбрунн, але вирішили добиратися самі. Без проблем, білет в метро 2,45€ гілка U4 можливо треба буде пересісти з одної гілки на другу, але хто орієнтується в Києві в метро то також без проблем... Але знов ж таки парк закривається в 19.00 (то напевно ще від сезону також залежить), приїжджайте швидше, а то приїдете як ми і перед вами закриють браму.. печалька ((

Верона - романтична, тиха і спокійна. Погода була сонячна і тепла, тому вирішили їхати на оз. Гарда. Але не з групою автобусом, а самі поїздом. Щоб не вийшло як в Відні, виїхати вирішили раніше. До вокзалу з центру Верони хв 20 швидкого ходу. На сайті італ. перевізника trenitalia знайшли розклад поїздів, нас цікавить станція Desenzano Del Garda-Sirmione 4,45€ (друга станція, коли виходити), білети купляються в автоматі (автомат того ж перевізника trenitalia) англійська мова є все норм, правда розрахунок карточкою лише (знімає по курсу такому як в нас, різниця близька нулю) можна і в касі за готівку. Білети перед посадкою обов`язково прокомпастувати, на перонах або перед входом на перон є спеціальні автомати. Пів години і ми вже на озері, трошки перейтися і ми вже купаємся, вода чиста прозора.. після нічного переїзду то що треба.. білети назад взяли зразу щоб встигнути. Якщо ви попадете на озеро після дощу, то вам ще й вдасть побачити Альпи, які оточують майже все озеро.

Венеція. В готель приїхали пізно, виселення рано, але нічого очікування цього міста перебиває всю втому. Фірма пропонує громадський транспорт 26€, хоча ви прекрасно можете добратися з стоянки автобусної до площі Сан Марко або 7,5€ туди, а потім стільки же назад (звідти починається оглядова екскурсія, неймовірно цікава) або купити денний абонемент за 20€, а потім ще тим білетом поїхати на Мурано, Бурано (до Мурано пливсти близько 40 хв, врахуйте як збиратиметися) ми вирішили що нам пригод на поїздку хватає то їхали зі всіма. У дівчини з нашої компанї було день народження і фірма подарила їй прогулянку на гондолі, щоб вона від неї охкала і ахкала такого не було, але хто хоче, гондолу можна взяти за 80€ на 6 чоловік вроді, в місцевих бізнесменів)

День останній - Егер. Знов подарок від фірми екскурсія по місту якої не було в програмі, дуже гарне містечко з багато історією і гарною архітектурою.

Брали дегустацію в Долині красунь, багато смачного вина, багато смачного гуляша, все супер. Хто хоче купити вина і немає місцевої валюти, то в нас брали і гривнями так що не переживайте як не встигли обміняти..

Знов неймовірно швидке проходження кордону і ми вдома.

Дякуємо фірмі, гіду, шоферам і всім туристам з нашої групи, це було незабутньо! Також хочеться подякувати екскурсоводам у всім містах, що ми бували за змістовні і цікаві екскурсії!

Ще одна порада для туристів: беріть з собою гарну компанію і хороший настрій, тоді ваша подорож неодмінно вдасться!

Реклама
Відгуки про інші тури