Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Тур для витривалих людей

"Трішки втомились але повернулись щасливі та вражені"

Відгук туриста Аккорд тур Nik (Запоріжжя) на тур
Поїздка: 19 вересня 2018
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Октябрь 2018
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Найкращі хвилини в Італії!

Привіт усім! Нещодавно ми повернулись з туру «Кращі хвилини в Італії» що відбувався з 19.09.2018 по 24.09.2018, рейс 199. Керівником групи була Надія Кошель, якій варто окремо подякувати за її організаторські здібності, витримку, вміння підняти настрій та створити приємну атмосферу в колективі!

Рейсовій автобус подали інший від запланованого, тому місця змістилися на 2 ряди вперед. Автобус був заповнений майже повністю - на 49 осіб. Від’їзд у тур з терміналу А було призначено на 6-30, прибути для відправки трансфером із ЖД вокзалу необхідно було на 5-00 ранку. Від’їзд з терміналу А трішки затримався але незначно. Автобус був достатньо комфортний, але для тих хто не подорожував з Акордом скажу, що в автобусах туалет відсутній, а санітарні зупинки робляться приблизно раз на 3-4 години переважно в місцях з безкоштовним туалетом.

З групою, гідом, та водіями нам пощастило цього разу, група була спокійна та організована, гід комунікабельна і цікава, а водії достатньо швидко знаходили наші готелі.

Тур «Кращі хвилини в Італії» можна охарактеризувати як «галопом по Європі», так як тривалих переїздів було багато, а часу на огляд місць вкрай мало. Тому хоча оглядові екскурсії і були цікаві, але, на мій погляд, краще ходити самим – так ви зможете оглянути більше місць та зробити красиві фото, але заздалегідь уточніть місце збору групи.

В цьому турі врахуйте додаткові витрати на Сіті такс в готелях та витрати на громадський транспорт. Так як готелі знаходяться за містом то добиратись до центру міста необхідно на електричках, метро або громадських автобусах – так було у Флоренції, Венеції та Римі.

Загалом міста цього туру дуже красиві, але на все потрібно більше часу, тур важкуватий зважаючи на тривалі переїзди та пізні заїзди в готелі, постійну біганину та великі натовпи туристів. Однак, враження будуть достатні для того щоб мати уявлення про Італію та інші місця.

Готелі – загалом нормальні, хоча і були скарги на поганий сніданок, але якщо захотіти то наїстись можна. Не сподобались ванні кімнати практично у всіх готелях: то фену не було, то душ погано працював, то рушники з дірками, то вайфай відсутній. Чайників також не було ні в одному готелі, некажучі вже про безкоштовну воду або чай.

В цілому подорожжю задоволені. Дякуємо організаторам від Аккорд туру та сподіваємося на нові зустрічі!

Реклама
Відгуки про інші тури