Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Відень і Будапешт: післямова

"Подорож- єдина річ, купуючи яку, стаєш багатшим..."

Відгук туриста Аккорд тур Знову в дорогу (Луцьк) на тур
Поїздка: 28 вересня 2018
Відгук:
ТОП рейтинги місяця - Октябрь 2018
Голосов 4 «
Всі лідери

Відгук на тур Угорський чардаш! Відень та Будапешт

Від компанії подорожуючих з міста Луцька дякуємо супроводжуючій нашої групи Марії Максимович за професійно виконану роботу.

Марія досконало знала явки і паролі у місцях, де нас чекали на ніч, зустрічали для оглядових та факультативних екскурсій, достойно витримувала наші пильні погляди, коли нам щось не подобалося, чи було не зрозуміло (як у випадку з горою Геллерт), скромно приймала похвалу в свою адресу відносно прекрасного готелю «Raba» та смачного сніданку у ньому, терпляче курувала нашими діями на митниці, тактовно відповідала на запитання найбільш допитливих, коректно робила зауваження найбільш недисциплінованим. А головне: зберігала олімпійський спокій впродовж усього туру, не зважаючи на 47 туристів, які абсолютно по - різному уявляють відпочинок… Знімаємо капелюха… Вам усе вдалося!!!

Окрема вдячність молодим, енергійним, обізнаним та переконливим працівникам туристичної агенції «Патріот» за надану можливість провести Weekend з ложечкою паприки у Будапешті та за горнятком кави у Відні…

Реклама
Відгуки про інші тури