Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Відгуки на Автобусний тур "Про таємниці повідає Схід..."

"Відпочинок в цілому сподобався, але були певні нюанси."

Відгук туриста Аккорд тур Glib (КИЇВ) на тур
Поїздка: 11 вересня 2018
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Октябрь 2018
Голосов 3 «
Всі лідери

Відгук на тур Про таємниці повідає Схід...

На минулому тижні тільки повернувся з туру і вирішив одразу по гарячим слідам написати відгук.

Тур дозволяє не тільки відпочити на морі, а і відвідати Стамбул, Брашов та багато інших цікавих місць. Відпочинок в цілому сподобався, але були певні нюанси.

Розпочну з основної цілі цього туру, з моря.

Кушадаси великий курорт в Туреччині на узбережжі Егейського моря. Тут доволі красиво. У місті є велика набережна, по якій приємно прогулюватися, особливо увечері, базари, пляжі, велика кількість магазинів та кафе. У другій половині вересня погода була хороша. Було не так жарко як у серпні, вода була теплою. Єдине, що кілька днів на пляжі десь з 12 години підіймався сильний вітер.

Курорт є зручною базою для подорожей. Звідси зовсім недалеко до Ізміру, Прієни-Мілета-Дідіми, Сельчука та Ефеса. Також можна поїхати до Памуккале, грецького острова Самос та інших місць.

Внаслідок девальвації турецької ліри, ціни на курорті були нормальними, місцями навіть нижчими чи співрозмірними з українськими. Для порівняння, у болгарському Несебрі чи грецькому острові Самос ціни були набагато дорожчі за турецькі.

Групу розселили по 4 різним готелям. Я проживав у готелі My Aegean Star, який знаходиться під містом. До центру Кушадас можна доїхати приблизно за 25 хвилин на маршрутці (долмуші) №6, яка проїжджає під готелем і курсує доволі часто. Проїзд в одну сторону 3,25 лір.

Навпроти готелю є невеликий супермаркет і аквапарк (коли ми заїхали у кінці вересня, він вже не працював). Недалеко від готелю є декілька точок з екскурсіями, торговий центр з фірмовими магазинами і два великі продуктові гіпермаркети. Є також довга доріжка вздовж моря, по якій можна прогулюватися. В цілому, біля готелю є все необхідне для відпочинку, але, звісно, такої кількості розваг і нічного життя як у місті, тут немає.

Готель мені не сподобався, на 4 зірки він не тягне. Основні мінуси: посереднє харчування (на мій смак, хоча звичайно наїстися можна було); гучна музика, яка грає майже цілий день біля басейну до приблизно 11 вечеру; і дуже поганий вай-фай.

У нас був номер з видом на басейн, тому чути музику було дуже добре, зачинення двері на балкон не допомагало. Якщо не хочете слухати турецьку, болгарську, російську музику цілий день, тоді одразу просіть щоб вас не селили в номер з видом на басейн.

В готелі відпочивала велика кількість росіян, завдяки чому у перший день довелося засипати під російський реп.

Основний плюс готелю, власний пляж у 5 хвилинах ходьби з безкоштовними лежаками і зонтами. Пляж піщаний, на вході у воду є трохи каміння. Хоча пляж не дуже чистий, але він набагато чистіший за публічні пляжі міста. Іноді на пляжі було людно і вільних лежаків не було, їх потрібно було займати зранку. Інші готелі, де селили нашу групу, знаходилися в самому місті і власних пляжів у них не було.

Як висновок, якщо ви прагнете спокійного пляжного відпочинку, то цей готель непоганий варіант (звісно якщо не жити у номері з видом на басейн). Якщо хочеться більш живої атмосфери тоді краще селитися у місті чи їздити туди ввечері.

Що стосується транзитних міст, то всі вони дуже цікаві і заслуговують на увагу (за виключенням Несебру, але це знову ж таки моя суб’єктивна позиція). Часу в містах було вдосталь. Загальний час у Брашові приблизно 5,5 годин, у Несебрі близько 7. У Бухарест приїхали близько 12 ночі, на другий день з моменту виселення було 6 годин часу. У Стамбул прибули о 18 годині, тому вдалося вдосталь нагулятись по нічному місту. На другий день з моменту виселення у місті було 10 годин загального часу.

До гіда Євгенія зауважень у мене не має, всі проблемні питання вирішувались, конфліктних ситуацій у мене з ним не було.

Автобус був дуже не зручним і не в кращому технічному стані. У Несебрі він поламався і його ремонтували. Виїзд з міста затримали годин на 5, в зв’язку з чим в міста призначення в Україні ми також прибули приблизно з 5-ти годинним запізненням. Дехто з групи запізнився на потяги. Я також запізнився на потяг хвилин на 25, але, дякуючи “пунктуальності” Укрзалізниці, на потяг таки потрапив, бо він запізнився на 27 хвилин)

Водії відпрацювали добре, до них також немає претензій. З багажем допомагали.

Побажання до Аккорду:

1. Більш відповідально підходити до підбору автобусів та готелів.

2. Урізноманітнювати набір транзитних міст у турах з відпочинком на морі. Наприклад, Несебр і Бухарест фігурують у великій кількості турів. Я особисто у Несебрі був уже 4 раз, а в Бухаресті 3. Багато людей з групи також не перший раз їздили з Аккордом на море і у цих містах були. І якщо у Стамбул можна повертатися багато разів, то у Несебрі історична частина не велика і робити там особливо нема чого і в перший раз. Тому хотілося б урізноманітнення набору транзитних міст. Несебр, наприклад, можна було б заміняти на Варну, Созополь, Бургас.

3. Покращити і урізноманітнити набір фільмів, бо кожного туру доводиться дивитися майже одні і ті самі фільми, більшість з яких за своєю волею я б і разу не дивився. Крім того, хотілося б фільмів з українським озвученням.

Реклама
Відгуки про інші тури