Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мій чудовий відпочинок!!!

"Середньовічні фортеці, чудова природа та душевний відпочинок!!!"

Відгук туриста Аккорд тур Lena (Куп
ще
8
фото
Поїздка: 13 серпня 2018
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Октябрь 2018
Голосов 3 «
Всі лідери

Відгук на тур Тільки чудеса… і нічого більше

Наша подорож розпочиналась дуже “весело”. Група велика (53 туриста), в тому числі міні-група із 20 китайців. Можливо, сказалась різниця менталітетів, може, зірки так стали, але нашим китайським друзям увесь час щось не подобалось. Спочатку їх не влаштовували місця в автобусі, потім номери в першому готелі, а також те, що потрібно багато ходити, крім того, вони не розуміли української та російської мови…Всі ці невдоволення супроводжувались протестом і відмовою сідати в автобус, що у сукупності спричинило втрату часу близько 1,5 години. І справа зовсім не в тому, китайці це, українці... Просто такі люди потрапили до нашої групи, або ж їм з самого початку невірно все пояснили, а програму туру вони не читали. Але справедливість є на світі, наші китайські друзі разом зі своїм керівником вирішили подорожувати окремо від нас на іншому автобусі та з іншими екскурсоводами, тому далі все пішло просто чудово.

В наш перший день ми відправились з Терміналу-А та поїхали до Тернополя. Одразу заселились в готель “Камелот” на околиці Тернополя, був навіть час прийняти душ. Готель чудовий, мені дуже сподобався. Вікна нашого номера виходили в двір, тому була можливість милуватись через шикарний французький балкон чудовим міні-парком, спроектованим дуже талановитим ландшафтним дизайнером. Номер затишний, є кондиціонер, телевізор, кімнатні капці, рушники та парфумерія в душі. Сніданки за системою “шведського столу”. Після цього відправились на обід до Тернополя. Всім рекомендую “Два гуся”. Там смачно, швидко і доступні ціни. Пообідавши поїхали на екскурсію до Збаражського замку, екскурсоводом по якому була пані Оксана. Добре те, що екскурсія проходила під вечір, ми були єдиною екскурсійною групою у замку і мали можливість спокійно насолодитись його красою. Після цього нас чекала вечірня екскурсія по Тернополю. Отже, ми мали можливість побачити це місто і вдень, і вночі. До речі, в центрі дуже красиве нічне освітлення.

Наступного дня нас чекали Чернівці. Дивовижне місто, особливо вразив університет. Така краса, аж дух захоплює. Сподобався також і місцевий екскурсовод, який цікаво, з гумором та дуже доступно розповів про місто, показав найцікавіші місця. Обідати раджу в гастропабі “Бруно”, особливо смачний грибний крем-суп, а поки чекаєте замовлення можна зіграти в морський бій (аркуші для цього та олівці видає офіціант). Наступні 3 ночі ми провели в готелі “7 днів” у Кам'янець-Подільському. Готель добрий, нам дістався номер з балконом, який виходив на центральний вхід. В номері був телевізор, холодильник, кондиціонер, рушники та парфумерія у ванній кімнаті. Сніданки за системою “шведського столу”. Все добре, єдине що не зовсім подобалось, це погана шумоізоляція (чути злив каналізації) та ванна замість душової кабінки. На сніданки варто приходити хвилин за 20 до назначеного часу, тоді буде можливість зайти одними із перших і мати більший вибір їжі, оскільки деякі страви не доносять і зайняти вільне місце в ресторані потім теж стає складно. Парфумерію і туалетний папір доносять, якщо звернетесь до адміністратора. Смачно та дешево поїсти в Кам'янці-Подільському можна у кафе “Витребеньки від Диканьки”. Взагалі, це місто вразило своєю красою, затишністю та історичністю. Обов'язково раджу сходити ввечері на лебедине озеро, подивитись на фонтани, спробувати булочку зі старовинної печі (продається у фортеці за 25 грн). Громадський транспорт, як я зрозуміла, ходить до 21 години. Раджу відвідувати всі екскурсії, кожна із них по-своєму цікава.

Кришталева печера у Кривче просто дивовижна, навіть не віриться, що такі фігури могла виточити вода. Але ця екскурсія не для всіх. Якщо у вас хворі ноги або спина, чи страждаєте клаустрофобією, не раджу. Для всіх інших — унікальна можливість відвідати справжнє диво природи, а завдяки чудовій дівчині-екскурсоводу ще й послухати дивовижні історії.

Хотинська фортеця вражає, дуже цікаво, поруч багато сувенірних лотків.

Найбільш душевною, як на мене, виявилась екскурсія до Бакоти. Обов'язково раджу відвідати, познайомитись з паном Тарасом, купити його книжку, спробувати джерельної води на насолодитись краєвидами. Але якщо піде сильний дощ, дістатись туди неможливо, тому заздалегідь цю екскурсію оплачувати не раджу.

Велика подяка Олександру, який возив нас у Хотин та Бакоту за цікаві історії, змістовні екскурсії, поради щодо правильного спуску та підйому у Бакоті, рекомендації щодо місць зі смачними обідами та доступними цінами.

Під час відвідин Кременецького жіночого монастиря обов'язково спробуйте місцевий квас, медовий пряник та купіть додому фіточай, а також помилуйтесь неймовірними квітами та білочками, а місцевий екскурсовод пан Віталій у цьому допоможе, ще й розповість багато цікавого про цей край.

Останню нашу ніч у цьому турі ми провели в готелі “Рейкарц-Почаїв”. Готель дуже затишний, персонал ввічливий. Номер нам дістався без кондиціонеру, але красивий. Сніданки за системою “шведського столу”, дуже різноманітний вибір та надзвичайно смачно. Взагалі цей готель мені сподобався найбільше. Незважаючи на нічну грозу і вимкнення світла в частині готелю (в нашому номері було), а також води, персонал вчасно усунув проблему, вранці ми змогли прийняти душ та вмитись, поласувати смачним сніданком. Готель знаходиться поряд з Лаврою, яку ми і відвідали наступною. Вимоги до зовнішнього вигляду суворі. Почаївська Лавра сподобалась, але через те, що було дуже багато людей, в тому числі і туристів, мені не вдалось відчути атмосфери особливої духовності та побути на самоті. Також не дуже сподобався місцевий екскурсовод-семінарист.

Останнім туристичним об'єктом був Підгорецький замок, дуже гарний. На шляху додому у фірмовому магазинів в Микулинцях обов'язково купіть ковбаски (раджу з бочки на дровах) та сиру (з травами та напівм'який), все у вакуумній упаковці та дуже смачне.

Після трансферу на ж/д вокзал нас чекав бонус у вигляді екскурсії по Львову. Пані Олена — надзвичайна жінка, яка відкрила для мене це старовинне місто з нової сторони. Таким чарівним Львів я ще не бачила! Екскурсія тривала близько 2 годин та була дуже змістовною.

Велика подяка нашому керівнику групи Максиму Жевняку за високу організованість нашої подорожі, піклування про нас (завжди переживав, щоб ми поїли, змогли купити все необхідне), цікаві екскурсії. Окрема подяка нашому водієві пану Богдану — королю доріг. В автобусі завжди було чисто, пан Богдан допомагав з Багажем, їхав рівно та акуратно. Спасибі також всім місцевим екскурсоводам та компанії Аккорд-Тур за гарну роботу!

Інші відгуки Lena

Календарь 29.07.2019 - відгук на тур Свіжість джерел Закарпаття
Голосов 4
Календарь 15.08.2017 - відгук на тур Родзинки Закарпаття
Голосов 1
Реклама
Відгуки про інші тури