Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Чудовий тур, якби не......

"Чудовий тур, якби не водії, які по хамськи себе вели з пасажирами, та Юлія, яка таке враження, що поїхала в туристичну поїздку сама, а не мала забезпечувати туристичні послуги від агенства."

Відгук туриста Аккорд тур 1 (Житомир) на тур
Поїздка: 29 вересня 2018
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Октябрь 2018
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Побачення в Парижі! + Мюнхен!

Негатив: З самого початку все було непогано. не можна скаржитись на турагенство за втрачений час на таможні, а це сім годин., проте вже на наступний день стало зрозуміло, що не володіючи мовою майже неможливо щось купити, навіть зорієнтуватись в сервісних інформаціях (що? де? коли?) неможливо. Тут таки і знадобилась допомога нашого турагента Юлії, проте навіть після неодноразового зауваження, вона жодним чином не зреагувала і багатьох хто з тих, хто не знав англійської, французької, німецької після того, як відкривались двері автобуса було покинуто напризволяще.

В одному із міст, де ми ночували, мене розмістили у приміщенні з очевидно незавершеним ремонтом, непрацюючим телевізором, неналежно обладнаною душовою навіть без мила, в холодній кімнаті де на столі стояв спіральний нагрівач, що випалював кисень. (не думаю що це австрійські норми до трьохзіркових готелів). Та мої вимоги про врегулювання ситуації Юлія мені видала " йому ще телевізор потрібний". Це звичайно шокувало.

Водії автобуса залишили автобус на стоянку на ніч за кілометри два від готелю і ми з речами гуськом змушені були туди вранці пішки добиратись. при цьому в групі були люди похилого віку, діти.

На зауваження жінки, про те, що не заглушивши двигун обидва водії нас на тривалий час обидва покинули в автобусі, який стояв біля готелю закривши в салоні, що є недопустимим з точки зору безпеки, один з водіїв з погрозою видав "це хто тут самий розумний". Зявилась думка, що якщо жінка продивжить дебати, він її побє.

Взагалі склалося враження, що це ми їх обслуговуїм, а не вони мають забезпечити комфортний відпочинок.

Отже шановні туристи, обираючи тур поцікавтесь у туроператора чи не будуть вас обслуговувати водії Зіновій і Богдан та ваш КГ Юлія.

Позитив: програма гарна, насичена, ємка. Гарні екскурсоводи на місцях, люди закохані у те про що віщують, ерудовані, чудово володіють ораторським мистецтвом, кожин зі своєю розинкою.

Шановні власники агенства, якщо ви бажаїте заробляти і надалі на нас гроші, контролюйте своїх працівників та належно реагуйте на наші претензії та зауваження.

Реклама
Відгуки про інші тури