Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

"Іспанія – горда квітка Півдня Відпочинок на морі"

"Коротко тут не вийде описати всі+ і -!)"

Відгук туриста Аккорд тур Olivka (Львів) на тур
Поїздка: 30 вересня 2018
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Октябрь 2018
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Іспанія – горда квітка Півдня Відпочинок на морі

Загалом враження про країни як новий культурний досвід не зіпсуєш у будь-якому разі! Але є багато питань відносно організації самого туру і впринципі гіда Тетяни, яка їхала з нами.

Все почалося з того, що не було попередження ні в агентсві ні від самого гіда, що в нас не буде зупинок поїсти, крім сухомятки чи фаст фуд їжі на заправках фактично ми перебивалися чим могли. В деяких країнах в нас не було зупинки на сніданок і екскурсії були на голодний шлунок (Відповідно екскурсії було важко взаглі сприймати. На конкретні запитання відносно опису програми туру, сама гід нічого толком не відповідала: - "ну ви не дивіться на те, що там пише, бо не зовсім співпадає")

Далі - сніданки крім 1-го готелю в Угорщині були бідні (круасан, сухарик і сік). Зупинок на вечерю не було, крім тих міст, де був вільний час звісно, відповідно приходилося купляти їжу на добу вперед, щоб не заробити собі гастрит.

Кожного дня гід повинна була розповідати усі деталі по наступним містам - толково не було зрозуміло по організаційним питанням - дуже дивно було, коли вияснилося, що в людини 8 років досвіду в ції галузі.

3 доби як мінімум ми їхали в автобусі із 7 діб - тому враховуйте це при виборі туру, якщо ми знали цю інформацію наперед, то вибрали б точно інший тур. - хоча це вже інше питання.

Найкращим періодом подорожі була 2 доби в Іспанії - Йорет де Мар. Але знову ж таки на морі вдалося побувати якихось 2 год всього. Хороше харчування було і вибір великий. Чисті номери та зручне розташування - недалеко були супермаркети і пляж.

Враження склали Венеція і Барселона - варто відвідати ще раз, але знову ж таки тільки не автобусний тур, надто мало вільного часу, щоб походити і дослідити цікваі місця самому.

Момент ще такий, протягом усього туру - було постійне поспішання, в такому ритмі дуже складно відпочити взагалі.

Висновок для мене такий, що тільки буду їздити по лоукостам тепер і краще планувати самому час і могти дійсно відвідати бажані місця, а не галопом. Не можу судити чи вартує тур цих грошей, але я б вдвічі більше заплатила тільки за нормально організовану поїздку.
Реклама
Відгуки про інші тури