Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Знову у подорож до Карпат!

"Тепло-осінній, жовто-рудо-зелено-золотий, познавальний, смачний, відпочинковий..."

Відгук туриста Аккорд тур Алена (Запоріжжя) на тур
Поїздка: 08 жовтня 2018
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Октябрь 2018
Голосов 0 «

Відгук на тур Намисто Гуцульщини

"Намисто Гуцульщини", рейс 199, виїзд 08.10.2018р.

Доброго дня (або ночи) усім, хто читає! Пишу відгук майже одразу по поверненні з туру, поки що свіжі враження. Щоб було не сумбурно (бо вражень дуже багато), зроблю маленькі розділи.

Про погоду. Знаєте, насправді осінні тури Карпатами — це завжди несподіванки, бо наприклад, колись в одному чудовому вересневому турі ми блукали у тумані на Свідовці, промокали наскрізь (дощ, град, сніг, знову дощ), на екскурсію Франківськом ходили під парасольками і майже всі дні туру не знимали дощовиків. А цього разу улюблений, по-осінньому казковий Львів зустріл таким теплом і яскравим сонцем! Така ж погода трималась протягом всього туру, а красу природи в цю пору року неможливо уявити! Обов'язково треба їхати, дивитись, дихати, валятися на траві і слухати гори...

Про керівника групи. Супроводжуючий групи пан Теодор дуже тактовно та інтелігентно скеровував наші дії і прагнення в рамки програми туру, весь час був поряд, вражав ерудованістю, знанням історичних та географічних фактів, ставив нам класну музику і тематичний фільм, проводив душевні пікнічки та дегустації, співав пісні, усіх підтримував, сяяв усмішками і щіро розбризкував навколо себе феромони щастя і позитиву.

Про колектив туристів. Атмосфера в нашій невеличкій групі склалася дружня (в українських турах так буває завжди), всі виявилися пунктуальними і доброзичливими. Дякую за приємну компанію!

Про автобус і водія. Туристи, які багато разів їздили в тури Україною, вже були знайомі з паном Богданом, ми ж познайомились вперше. Дуже приємний, завжди готовий допомогти, класний профі. Подорожувати з ним було приємно і безпечно. Автобус чистий, зручний, хоча далеко не новий. Загалом все на відмінно.

Про програму туру. Від себе раджу брати усі факультативні екскурсії. Всі виконані в повному обсязі, як було прописано в інфолистах. Чудовий Франківськ - місто, в яке хочеться повертатися ще (обов'язково підніміться на Ратушу, звідти дійсно чудова панорама на місто і можна розгледіти Карпати); Буковель вразив осінньою різнобарвною красою гір і розмахом відпочинкового різноманіття; цікаво було гуляти вуличками Галича і Коломиї; відвідати музеї Гуцульщини та Писанки та побачити в Коломиї місцеве свято з парадом; побувати у старовинній церкві (музеї) в Рогатині... Відвідали Манявський монастир, занурилися в чудову енергетику того святого місця, далі піднялися до Блаженого каменю. Масу задоволення, адреналіну і приємних вражень отримали від поїздки спецтранспортом на Манявський водоспад, з піснями та присвістами. Була чудова вечірня прогулянка до вольєрного господарства, спілкування з оленями та дикими свинками, далі по Багровцю, звідки мали можливість милуватися панорамою Яремче. Класна поїздка до водоспаду Женецький Гук, неймовірні краєвиди. На Скелі Довбуша і дегустацію до пана Романа не ходила, бо вже була, здається, усім сподобалось. Гіди у Франківську, Коломиї та в Рогатині сподобалися, слухати було цікаво, інформації багато, але не загружали.

Про готелі. Як туристка, яка багато вже подорожувала світом і бачила готелі різних рівней, з зірками і взагалі без них, давно вивела для себе формулу, що головне - це наявність зручного ліжка з чистою білизною, гарячої води в душі та сніданку, все інше - другорядне. В “Надії” та “У МіН” з цим все було добре. Але особисто мені ці два готелі взагалі не подобаються. Хоча в них обох є величезний “плюс” - дуже вдале розташування, майже в центрі. “У МіН” вже перестали на сніданки подавати солодкий теплий чай в одному кувшині на увесь стіл, що не може не радувати; чай і каву приносять порційно, цукор стоїть окремо; а їжа так і залишається неможливо жирною. Ще, ну хіба так важко зробити хоча б якісь полички біля душу, щоб не класти мило, мочалку і шампунь на підлогу душової кабінки, бо більш нема куди. В номері немає щодного табурету чи стільця, сидіти можна тільки на ліжку. Ну, то таке, просто побажання від себе.

Про гроші. Треба одразу відкласти на факультативи, сувеніри і ще на якусь заначку, бо все інше ви витратите і самі не помітите, на що. Но в тому і є принадність відпочинку)))

Про подяки. Звісно ж, хочу подякувати співробітникам українського відділу “Акорд-тур” за чудові, гарно сплановані тури, за можливість відірватися від повсякдення і поїхати з комфортом у нову подорож, бо кожна подорож то є маленьке життя і пригода, а враження і приємні спогади залишаються з нами назавжди! А тури Україною є саме те, що зараз так нам усім потрібно, це можливість спілкування, єднання і взаєморозуміння, це представники всіх регіонів разом і доказ того, що Україна є сильною, незалежною і єдиною для всіх.

Пане Теодор, нам дуже повезло, що Ви були з нами усі ці дні! Щіро дякую за увагу і піклування, терпіння, логічне керування і море позитиву! Хотілося, щоб ці яскраві дзвіночки, які подзвонюють переливами в Вашій світлій душі, ще довго-довго такими залишалися, і світ навколо щоб був різнобарвним, і кава смачною, і щоб зірки сяяли, і сонечко гріло, і гори, і небо... і щоб були нові подорожі, нові враження, нові мрії і все щоб було так, як треба і як бажається!

До зустрічі у горах!

Інші відгуки Алена

Календарь 13.12.2019 - відгук на тур Найкращі хвилини в Італії!
Голосов 0
Реклама
Відгуки про інші тури