Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Угорщина - ТАК, Аккорд-тур - НІ.

"Плюси – дешева ціна, комфортний термінал А, гарне місто Будапешт. Мінуси – «ніяка» організація і «развод» на турпакет, із-за яких я більше не погоджуся подорожувати з Аккорд-тур і нікому не раджу. "

Відгук туриста Аккорд тур iria (Житомир) на тур
Поїздка: 29 серпня 2018
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Октябрь 2018
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Вікенд в Будапешт! + Хевіз!

По обману з турпакетом:

В 2018 році в Аккорд-тур нововведення – при купівлі туру зверху платиш обов’язкову суму, яку потім використовуєш на екскурсії (турпакет). Як це було:

1. Туристи оплатили поїздку в реально круте й мальовниче місце – оз. Балатон (46 євро). Їх посадили в автобус і помилково завезли на о. Хевіз, де прийшлося заплатити ще чималі кошти за вхідний квиток. Тільки-но туристи занурились в термали і почали розуміти, що гаряча ванна в спекотний день не найкращий варіант, як гід вирішив виправити помилку – терміново всіх зібрав, посадив в автобус і повіз таки до оз. Балатон. Але оскільки дорога не близька, то на оз. Балатон туристи милувалися аж 10 хвилин і спішно вирушили назад до Будапешту. Повернулися вони ввечері - замучені, злі і дуже голодні (бо «поїсти» вояж озера-Будапешт не передбачав взагалі).

2. Тропікарій в Будапешті крутий й величезний. Але Аккорд-тур виділяє на нього настільки мало часу, що туристи, пробігаючи залами за свої 10 євро (плюс вхідний квиток) встигають хіба що подумати – «мабуть цікаво було б тут все роздивитись».

3. Гора Геллерт знаходиться в центрі міста і всі бажаючі можуть спокійно на неї піднятися, прогулявшись мальовничими стежками. Гуглкарти прекрасно прокладають маршрут. За що туристи мають платити Аккорд-туру в даній екскурсії 8 євро ми так і не зрозуміли.

4. Ну і остання екскурсія, із запропонованих нам – прогулянка на кораблику в останній вечір перед від’їздом додому (26 євро). Оскільки вибір не багатий, то більшість туристів спрямували свій турпакет на прогулянку корабликом.

На жаль, гід не зміг справитися з організацією цієї «надзвичайно складної» екскурсії. На перший кораблик ми спізнилися, на другий не було місць, а третій пізно – нам треба від’їзжати додому. Оскільки екскурсія не відбулася не з нашої вини і спрямувати турпакет на іншу екскурсію ми вже не могли (бо поїхали додому), то кошти за екскурсію нам обіцяли повернути після того, як гід подасть звіт Аккорд-туру. Через 2 місяці переписок Аккорд-тур категорично відмовив в поверненні коштів, мовляв – «треба було вибирати іншу екскурсію» (фото переписки додаю, якщо не видалять).

По організації туру:

Поїздка в купальні Сечені за годину до їх закриття, забуті в готелі туристи, постійне перенесення часу зустрічі біля автобусу («зустрічаємось біля автобусу о 17:00, автобус від’їде, нікого не чекаючи»; в 17:30 дзвінок гіда – «зустріч переноситься на 18:00, передайте тим, кого побачите»; в 18:15 дзвінок гіда – «зустріч переноситься» …. і ти стоїш й любуєшся зачиненим автобусом замість того, щоб з’їсти миску бограча в затишному кафе чи прогулятися до парламенту чи поплавати на кораблику (всього лиш за 7-11 євро, до речі) чи лишній час (оплачений, до речі) поніжитися в купальнях.

По автобусу: врахуйте, що спинка сидіння відкидається назад максимум на 30 градусів. Тому спати в автобусі буде дуже не зручно. А якщо вам пощастить, як нам - простояти на кордоні 10 годин, то цю незабутню поїздку автобусом ви ще довго будете згадувати.

По готелю: край географії (не заздрю забутим там туристам), голодно (щоб добути ввечері їжу треба пригадати курси виживання), маленькі скромні кімнатки, але дуже зручні й затишні ліжка - спалося там дуже добре, та хороший сніданок.

Підсумовуючи – Будапешт шикарне місто, там купа можливостей отримати яскраві і незабутні емоції, але організаційна політика Аккорд-туру зводить на нівець весь позитив.

Реклама
Відгуки про інші тури