Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Не ідеальне тріо, хоча й не погано

"Не все вдалося. На мою думку, не пощастило з супроводжуючим групи."

Відгук туриста Аккорд тур Мандрівник (Харків) на тур
Поїздка: 14 жовтня 2018
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Октябрь 2018
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Ідеальне тріо: Чехія, Австрія, Німеччина+ парк розваг Леголенд та Нойшванштайн!

Путували у жовтні з 14 по 20 2018 року. Описувати міста не стану. Вони чудові. Їдьте й дивіться самі. Хочу прокоментувати лише організацію поїздки.

Я не нитик, завжди концентруюсь на позитиві. Тому й почну з позитиву.

Нам пощастило з погодою. Жовтень видався теплим, сухим, безхмарним.

Готелі в цілому на 4. Був і зовсім поганенький в Празі, були й просто чудові у Котовиці та під Зальцбургом. Та всі вони були чистими. Решта - не так і важливе для такої поїздки. Сніданки гарні. Голодними не були ніколи.

Автобус, на який ми пересіли після перетину кордону в Польщі, був доволі комфортним.

Переважно цікаві екскурсоводи, які проводили оглядові екскурсії. Особливо хочу відмітити Станіслава у Кракові та Тетяну у Зальцбургу. Дякую!

А тепер зауваження.

Водії, здавалось, їхали по маршруту вперше, часом кружляли двічі, поки виїжджали на потрібну трасу. Проте вели автобус дуже обережно, їхати було комфортно. Їдучи до Праги, обрали шлях, який був забитий. Постійні затори. Ми не мали при собі навігатора, проте інші туристи казали, що була й інша дорога, яка за їх даними була вільна до проїзду. Згаяли багато часу. До Праги приїхали надвечір. Швидка оглядова екскурсія, плюс півтори години вільного часу у темній Празі та річна екскурся (згодились на екскурсію, т. як збір та відправлення до готелю були назначені аж на 22.30 і ми переживали, чи витримаємо з дитиною 8 років таку довгу нічну прогулянку після 7 годинного переїзду в автобусі).

Тепер в деталях: коли ми стояли в постійних заторах і люди починали нервувати, то, звичайно, почали запитувати у супроводжуючого групи, чому саме ця дорога, якщо було видно, що вона не найкраща і вся в заторах і т. д... Відповідь була, що ця дорога за картами найкоротша. А коли пролунала фраза від туристів, що так ми в Празі взагалі не побудемо, то керівник групи сказав "Та чого ви кіпішуєте! ". Всі були в шоці.

Прогулянка на кораблику по річці ніяка... Екскурсовод зовсім занудно щось розповідала, ніхто її не слухав. Нічого особливого з кораблика розгледіти не вдалось. Хоча запропонована вечеря була смачна. Якщо йти на кораблик, щоб повечеряти, то на ці гроші можна знайти щось більш цікаве у місті. В цілому прогулянку на кораблику по Влтаві (31€/23€) не рекомендую.

Добре, що на другий день ми не записались ні на які екскурсії та провели день у Празі - це був найкращий день нашої подорожі!

В Мюнхен ми приїхали близько 12. До 13.30 оглядова екскурсія і потім ми поїхали на екскурсію "Фантазії Короля Людвіга» (48 € + вх. квитки). Обрали єдиний замок на всю поїздку. Хотіли самі подивитися і дитині показати. Їхати до замку 2,5 години в одну сторону. Отже, плануючи цю екскурсію, ви повинні розуміти, що ще додаєте 5 годин в автобусі! Приїхали в селище, трохи зачекали на маршрутку, яка підвозить туристів вгору до замку (за 2,5 євро), піднялися і..... тут нас чекало НАЙБІЛЬШЕ РОЗЧАРУВАННЯ туру! Замковий комплекс зачиняється о 16.00, в той час я ми дісталися туди о 16.20. Все! Ми нічого не побачили, зайти на територію комплексу не змогли. Звичайно потрапити всередину, подивитись кімнати не змогли. Навіть той живописний мостик ми не побачили. НІЧОГО! Просто погуляли 2 години навколо. Дитина майже не плакала. Ми згаяли час, тряслися в автобусі, не побачили толком Мюнхен, і, звичайно, втратили гроші. Ніхто нам гроші не збирався вертати (144 євро). І час було не повернути.

До Мюнхена повернулися пізно. До відправлення до готелю у нас було трохи більше години. Ми пройшлися трохи центром і все. Сіли в автобус і поїхали у Зальцбург. ТАК, ВСІ ПОЇХАЛИ В ЗАЛЬЦБУРГ, хоча наступний день мали провести в Мюнхені. Але то окрема історія. Порахуйте, за день ми 1,5 години були на оглядовій екскурсій в Мюнхені, 2 години гуляли по лісу навколо замку і годину вночі потинялися по Мюнхену. Весь останній час в автобусі!!! Дуже цікавий і продуктивний день.

Окрема історія про супроводжуючого групи. Ігор Самець. Як на мене... людина не на своєму місті. Сама фраза "Чого ви кіпішуєте? ", "чудова" організація поїздки у замок (що, не можна було заздалегідь перевірити до котрої він працює?!)... він взагалі не міг наперед прорахувати й інші ситуації, хоча це було в його силах.

В автобусі не було ніякого відео і майже ніяких коментарів щодо того де ми їдемо, що ми бачимо...

Його присутність нашу подорож не прикрасила абсолютно. Одним словом наш супроводжуючий був ніякий. Як би я ще раз обрала б подорож з Аккордом і мені б випало їхати знов з Ігорем, я б розстроїлась.

Загальне враження не погане. Це певний досвід. І я за нього вдячна.

Реклама
Відгуки про інші тури