Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Відгуки на Автобусний тур "Найкращі з усіх: Краків, Відень, Будапешт!"

"Загалом непогано. Цікавий тур."

Відгук туриста Аккорд тур Zet (Львів) на тур
Поїздка: 27 вересня 2018
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Октябрь 2018
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Найкращі з усіх: Краків, Відень, Будапешт!

З 29.09.2018 до 01.10.2018 я та моя наречена мандрували туром "Найкращі з усіх: Краків, Відень, Будапешт! "

Організацією туру займалася фірма "Azimut".

Враховуючи, нетривалий час мандрівки, а також відсутність нічних переїздів, ми вирішили обрати саме вищевказаний тур. Це була наша перша спільна подорож Європою.

Зателефонувавши за телефоном який вказаний на сайті "Аккорд тур" мені зателефонувала менеджер Алла, вона пояснила, що в автобусі є непогані місця а саме 39,40, пояснила, що це трохи ближчі місця до середина автобуса та місць в самому автобусі приблизно 50. Акцентував на даному питанні, оскільки мені було важливо, щоб місця були не останні та передостанні.

В подальшому мені було скинуто лист в якому повинна була бути інформація про місце поселення, натомість корисної інформації не було лише на впроти кожного місця ночівлі - "Голландія", пояснили, що це описка, думаю це не страшно.

Наша подорож розпочалась з "Вокзалу" де на нас чекав автобув. На запитання нашого гіда Олени, чи буде саме цей такий автобус, не змогла відповісти.

Олена на вигляд студентка, проводила тур непогано, протягом поїздки розповідала різні цікавинки та організаційні нюанси, проте також не могла чітко відповісти на деякі з них, чисто із моєї цікавості, чи ми будемо їхати саме цим автобусом, де ми будемо ночувати та по ходу туру різні питання та чи можна користуватися туалетом... ці самі питання задавав Аллі, яка також чітко не могла відповісти, я вже почав думати, що це страшні комерційні секрети))

Сівшив в автобус на нас чекала неприємність, наші місця були передостанніми в автобусі. В подальшому з'ясувалося що будемо їхати саме цим автобусом.

Місця для поклажі майже небуло, оскільки заважав кондиціонер, рюкзаки тримали під сидушками, останнє хоч і невелика проблема, проте про неї можна було попередити, а "замануху" з місцями вважаю за обман, було вкрай м'ягко кажучи неприємно, вказаний факт свідчить про брехливість менеджера Алли. Краще б вірив гуглу, а не слову "професійного" менеджера.

На кордоні з Польщею стояли приблизно 5 годин. Приїхавши на кордон зрозуміли, що перевезення м'яса (в нашому випадку канапок з ковбасою) і молочних виробів строго заборонено. На кордоні розміщені спеціаьні урни для такого добра. Хоч і в інформаційному листі до туру було вказано, що можна проте у невеликій кількості, в цей момент я зрозумів, зокрема, в чому така затримка на кордоні))) і чому таке відношення поляків до наших туристів, не беручи увагу вже небезпеку можливого перевезення зброї з України в Європу.

Сама поїздка принесла багато задоволення, нових вражень, які переклили цей неприємний момент з місцями в автобусі.

Туалетом користуватися не можна було, лише під час технічних зупинок, яких було вдосталь. Як потім з'ясувалося згідно із правилами міжнародних перевезень на території ЄС заборонено користуватися туалетом в автобусі.

Після цього, я зрозумів, що працівникам краще щось не договорити, збрехати про місця в автобусі, інші деталі, щоб "не злякати" потенційного туриста - це по нашому, так не тримати. Будьте пильними.

Першого дня близько обіду ми прибули до Кракова, де на нас чекав чудовий гід з України - Микола, він провів цікаву екскурсію "Королівський шлях". В подальшому нам було надано трохи часу познайомитися сами на сам із Краковом. Ввечері нам було запропоновано відвідати паб-броварню за адресою Krupnicza 2, де нас познайомили з польською кухнею та двома сортами пива (велика тарілка з першим та по 0,5 різного пива), яке там варять.

Краків, надзвичайно чисте і привабливе місто.

Ночували ми неподалік Кракова у закладі під назвою "Margerita", надзвичайно хороший, чистий готель.

Наступного дня, зранку на нас чекав класний шведський стіл. Після цього, автобусом ми відвідали "Соляні шахти Велічки", які знаходяться неподалік Кракова. В середині шахти відбувалася цікава екскурсія тривалістю приблизно 2 год. На мою думку, унікальне місце, обов'язково раджу відвідати.

Близько обіду ми повернулися до Кракова, накупили сувенірів та неподалік центральної площі "Ринку" знайшли місце під назвою "Chlopskie Jadlo", що по вул. Grodzka 9. Заклад Польської кухні де ми покуштували справжній польський Журек, який подавався у хлібі та Рульку, смакота.

Під вечір ми вирушили до Відня, дорогою до цього гарного місті ми ночували у готелі з цікавою назвою "Воронеж", що у Чехії, м. Брно. Порівняно з попереднім готелем, набагато більший, також чудовий, чистий готель в якому приємно знаходитися.

Зранку також мали нагоду поснідати за "шведським столом". Найкращий з усіх готелей за тур.

В першій половині третього дня, ми прибули у Відень. Красиве та водночас дороге місто)) де магнітик коштує 4 євро) не кажучи про інше.

Нам провели класні екскурсії Віднем, архітектура цього міста захоплює.

Так ми відвідали екскурсію "Величний Відень", під час якого, зокрема нам показали замок Бельведер та ділянку навколо нього, будинок Хундертвассера, решту ми бачили з атобуса - цікава екскурсія рекомендую.

Під час пішої екскурсії нам випала нагода послухати відправу у Соборі святого Стефана. Дана екскурсія завершилась відвідуванням магазину "Swarovski", що по вул. Kartner Stra? e 24.

У Відні дуже людно, так що тримайтеся своєї групи, що не загубитися.

Після цього нам було надано трохи часу щоб самим погуляти.

Хоч ми так і не скуштували торт "Захер", проте встигли зїсти ход дог із сосискою гірцицею та хріном, незабутні відчуття)))

На жаль, не всі особи у нашій групі перевели годинник на годину назад, відтак, ми більше а ніж пів-години не могли поїхати у Будапешт. Наш гід Олена намагалася до них зателефонувати, проте чомусь не виходило. Так само і як ми телефонували до нашого гіда, коли трошки загубилися і нічого не відбувалося, виклик не відбувався. Хоч і нас переконували, що зв'язок у Європі зі всіма учасниками групи буде в разі чого, хоч ми і мали закордонний телефон нашого гіда, наш Київстар та МТСи не працювали, попри "автоматичний" роумінг. Добре, що ми знали, про "Сваровскі" так і знайшлись.

Велич Відня зачаровує.

Ввечері цього ж дня ми приїхали до Будапешту, де на щастя, ми встигли на найзахопливішу, найкрасивішу екскурсію під назвою "В світлі тисячі вогнів" з "безконечним" смачним шампанським на борту корабля, який прямував по Дунаю. На наш погляд Будапешт вночі набагато красивіший а ніж вдень.

Після цього ми поїхали виїхали з Будапешту та попрямували, як потім з'ясувалося в готель під назвою "Bagoly Fogado", де на нас чекало повне нерозуміння англійської мови, відсутність праски, протилежність попереднім готелям, ми раділи, що в номері тепло, є гаряча вода та чиста постіль))

Зранку в цьому закладі теж був шведський стіл, не можу сказати, що поганий, проте не настільки насичений, як у попередніх готелях. Сам готель на вигляд "пошарпаний" часом.

Четвертого дня ми поїхали назад у Будапешт, де пару годин були самі по собі. Випадково натрапили на ланцюговий міст "Сечені" за яким є фунікулер, який доправив нас до "Sandor-palota" - резиденціїї президента Угорщини, де якраз відбувалася почесна зміна варти. З висоти цього незвичайного місця нам відкрився чудовий пейзаж Будапешта.

В другій половині дня ми прибули до Егера, точніше до його "підвальної частини" де виготовляють та продають вино. Тут було лише смачне вина та ресторацій. Будьте готові, що більшість власників винокурень та їхніх працівників не будуть розуміти англійської та попробують вас надурити, за ціною трьох літрів вина - один літер))) і до останнього будуть показувати своє нерозуміння в чому справа, що ж не так))

Переїхд через Угорський кордон був надзвичайно легким, до Львова ми повернулися близько 03:00 год.

Хочу відмітити, що з нами також були два професійні водія, які безпечно керували транспортом протягом всієї поїздки.

Хочу подякувати за цю подорож, це моє перше детальне знайомство з Європою. Не було не цікавих екскурсій, чи місць.

На мою думку два дні для Кракова це забагато.

Протягом поїздки в автобусі нам показували фільми, зокрема про верхи Астро-Угорської імперії, дуже атмосферно.

Тепер про неприємне

Програма туру, яку мені скинули на вайбер трішки відрізнялася від програми туру на сайті та дещо застаріла, хоч і остання відповідала дійсності. Це не страшно.

Інформацію з обманом, брехнею та напів-брехнею менеджера Алли, а також неможливість контактувати по телефону з туристами, які поза групою за кордоном, прошу взяти до уваги, оскільки, безпека понад усе.

Загалом тур мені сподобався.

Фірмі "Azimut" "трохи" бракує точності та прямоти в організації перевезення людей. Бажаю розвитку і процвітання фірмі.

З найкращими побажаннями

Реклама
Відгуки про інші тури