Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Галопом по Європі

"Все було дуже швидко!"

Відгук туриста Аккорд тур DeNatali (Рівне) на тур
Поїздка: 28 жовтня 2018
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Ноябрь 2018
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур ЇЇ звати Швейцарія Цюрих, Люцерн + Мюнхен, Зальцбург

Це четвертий мій тур з Акордом, і чомусь починаю розчаровуватись. Нема нарікань на автобуси і готелі, на організацію туру, проте з кожним разом все більше і більше неприємних нюансів.

Спочатку омжна було придбати тур без обовязкового турпакету, потім ввели обовязковий турпакет, але з можливістю отримати 10% знижку на екскурсії. Тепер навіть цю знижку відміняють. Шкода.

Про сам тур. Все було дуже швидко, дуже мало вдалось побувати в містах і країнах туру. Краків - 1 година часу, Зальцбург і Цюрих - по дві години часу. Зальцкамергут - 3 години, Люцерн трохи більше. Єдине, де вдалось провести пів дня і вечір - це Мюнхен, адже там автобус повинен був відстояти 9 годин перед нічним переїздом.

Окреме "фе" - поїздка на екскурсію в Нойшванштай, вартістю 21 євро. За що тут 21 євро полати, я так і не зрозуміла. Поїздка була на відстань аж 5 км, потім самостійний підйом ногами (або за додаткову плату 3 євро) на висоту замку і БЕЗ ЕКСКУРСОВОДА! Міст МаріюБрюке закритий, де найкращі види на сам замок. Або взагалі виключіть з програми, або хоч екскурсовода дайте.

Рекомендую як факультатив Зальцкамергут та Люцерн.

Восновному весь тур - в автобусі. Тобто з 8-9 ранку їдеш в місто, приїзджаєш в 13-14 годин. 2-3 годиин гуляєш там і далі знов години три-чотири в автобус, щоб їхати далі в готель. За 5 днів така програма - занадто.

Інші відгуки DeNatali

Реклама
Відгуки про інші тури