Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Відпочинок, після якого бажано ще один відпочинок

"Все було дуже круто і дуже швидко. Довгі переїзди не здавалися довгими в умовах гарної компанії. Взагалі, про поїздку можна книгу писати - стільки подій було."

Відгук туриста Аккорд тур rusl-r1r (КИЇВ) на тур
Поїздка: 13 вересня 2018
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Ноябрь 2018
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Під звуки музики! Відень, Зальцбург та Будапешт

Взагалі, я не фанат довгих поїздок в автобусах, але як варіант подорожувати, коли не вдалося знайти компанію - саме те. Спочатку я планував поїхати Аккордом по Трансильванії, але, на жаль, не набралося достатньо людей, тому мені оперативно підібрали тур, відгук на який пишу зараз.

Якщо коротко:

1. Програма дуже насичена. Іноді відчував себе зіркою шоу-бізнесу на гастролях, що приїжджає до готелю увечері, наступного дня виселяється, дає концерти і т. д. Про сон і відпочинок в таких подорожах годі і мріяти, тому що "Під звучання музики" - це шалений нон-стоп.

2. Оскільки частина екскурсій була опційною, то майже у кожного був свій загальний список місць, що відвідали (частина, звичайно, спільна). У мене - Будапешт, Відень, Братислава, Мішкольц-Тапольца, Токай. Що цікаво, раніше згідно цього туру (на момент вересня) - ніхто не їздив до Братислави, хоча вона фігурує в "меню".

3. По автобусу. Звичайно, там особливо не поспиш (а це робити довелося, коли ми застрягли на кордоні України з Угорщиною майже на 8 годин в сумі і потім ще їхали майже 4 години до Будапешту). У мене були поломані (або, скажемо так, в поганому стані) підставки для речей, які можна було розкладати з передніх сидінь. Але більшість дороги я сидів 1, тому це спрощувало ситуацію.

4. По гіду. Вадим Письменний справився на відмінно з усіма ситуаціями, починаючи від колапсу на митниці, коли фактично перший день у нас вилетів і ми все "доганяли" у другий (проте наздогнали). Зміг вдало підлаштовуватися під капризи туристів, завдяки чому тур пройшов дуже рівно і гладко.

5. По вибору міст. В принципі, кожне місто, яке відвідали, варто того, щоб туди їхати

Резюме - я дуже задоволений поїздкою. Дуже дякую Аккорду за її організацію.
Реклама
Відгуки про інші тури