Общий рейтинг:
Аккорд-тур Львов – отпуск, отдых, путешествия

Коротко про недоліки і неподобства у турі «Венгерський Чардаш» від 02.-05.11.2018.

"Туристична агенція мусить дотримуватись задекларованим послугам!"

Отзыв туриста Аккорд тур Олена (Львов) на тур
Поездка: 02 ноября 2018
Отзыв:
Рейтинг:
ТОП рейтинги месяца - Ноябрь 2018
Голосов 1 «
Все лидеры

Отзыв на тур Венгерский чардаш! Вена и Будапешт

Нашою умовою при купівлі місць на тур було не останній ряд. На рейс приїхав автобус зовсім інший, ніж було декларовано тур оператором. І тому ці місця виявились останнього ряду, а не третього з кінця як було обіцяно. Крім того, технічний стан автобуса вражав: ремені безпеки не витягались, салон брудний, останній ряд крісел технічно непридатний до сидіння на ньому, лівий ряд місць було конструктивно змінено і доставлено два місця, що призвело до зменшення відстані між пасажирськими рядами і неможливістю почувати себе комфортно! У вищих за ростом пасажирів ноги впирались у сидіння попереднього пасажира. А дорога далека і сама по собі нелегка!! Як можна такий транспорт подавати на міжнародні рейси!!!

Дякую нашому керівнику туру Роману за оперативне вирішення проблеми: нам замінили автобус. Але на жаль ми витратили на це дві години часу і час перебування у неповторному Відні скоротився! Ми не отримали ознайомчої екскурсії та, під час обов’язкової факультативної екскурсії «Величний Відень», не попали ні в один замок і музей….

Прикро, коли задекларовані послуги та їх якість не відповідають дійсності! Вашу туристичну агенцію нам рекламували як найкращу і найстабільнішу за якістю надання послуг!

На жаль, ми розчаровані у вашому сервісі!

Реклама
Отзывы о других турах