Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Моя шалена відпустка!

"Мега-насичений 9-тиденний тур цікавими місцями, багато подоланих кілометрів, прослухано безліч екскурсій, купа фотографій, нових знайомств, гарячого сонечка та теплої лазурної водички, а найголовніше - море позитивних вражень!"

Відгук туриста Аккорд тур Соломія (Львів) на тур
Поїздка: 06 вересня 2018
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Ноябрь 2018
Голосов 2 «
Всі лідери

Відгук на тур Сонячна Іспанія  Відпочинок на морі

Основні питання всіх туристів - що відвідали? Де ночували? Що їли? Як автобус? Чи довго стояли на кордоні?

Отож, що відвідали: давно омріяні мною гарячу Іспанію, романтичну Італію, фешенебельне Монако та лазурну Францію, а ще п’янку Угорщину.

Будапешт - Верона - озеро Гарда - узбережжя Іспанії - курорт Ллорет де Мар - Барселона - Фігерес - Марсель - Ніцца - Монако - Венеція - Егер - це основні зупинки мого шаленого маршруту. Детально програму можна прочитати в описі туру. Рекомендую попередньо подивитися цікаві фільми чи програми про місця, які відвідаєте, так буде легше сприймати інформацію та орієнтуватись, попередньо скачайте оф-лайн карти на смартфоні і завжди ними користуйтесь, особливо коли гуляєте самі)

Де ночували: готелі 3* в Словенії, Іспанії та Франції. Самі розумієте, що це сервіс не 5*, але все ж, хороші варіанти для таких турів, тим більше коли в готелі ми проводили лише ніч)

Що їли: сніданки в тих готелях, де ночували - були включені у вартість, вечері - лише в готелі Іспанії, а решта - все що ти сам захочеш) Але сніданки і вечері були по принципу шведської лінії і дуже ситними та смачними.

Автобус, яким ми їздили — дуже комфортний навіть для сну (а в нас були два нічні переїзди), водії завжди піклувались про наш відпочинок — вночі було тепло, стаціонарні зупинки - по розкладу. Я дякую нашим водіям за високваліфіковане вміння водити вузенькими вуличками Італії, Іспанії та Франції.

І кордон: не довго проходили, десь 3 години з України, і 2.5 години - в Україну. Нам повезло, це досить мало годин)

Я безмежно вдячна нашому керівнику групи Богдану Андрущенку за його професіоналізм та знання. Під час всього туру він розказував нам багато цікавих історій про ті місця, що ми проїжджали/проходили, радив що купувати, де купувати, куди піти щоб більше побачити і просто завжди був з нами! В автобусі, Богдан включав нам цікаві тематичні фільми та пізнавальні програми. Дякую свому улюбленому менеджеру компанії “Loyal Touristik” - Софія Щербата, яка підібрала саме цей тур і дуже детально мене з ним ознайомила. Також вдячна “Аккорд-туру” за вдало сформований тур та масу отриманих емоцій від нього! А ще, дякую своїм дівчатам, Віці, Саші та Аіді, з якими я познайомилась під час туру і які стали мені такими близькими!

Отже, друзі, не бійтеся подорожувати екскурсійними турами автобусом та ще й з нічними переїздами — Ви економите свої гроші, а також час на екскурсії та нові місця. Просто коли Ви вже вирішили їхати в такий тур, то знайте, ті 50 людей, що їдуть з вами в автобусі стають для Вас друзями, Ви починаєте хвилюватись за них, коли вони спізнюються на час зустрічі, бо раптом вони загубились... Ви всі разом приймате спільні рішення чи їхати в те чи інше місце, чи краще швидше повернутись додому і т. д...

Тому, мандруйте і отримуйте від цього задоволення!
Реклама
Відгуки про інші тури