Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Магія Італії

" Зачарували реально на все життя не тільки Рим, Флоренція, Венеція, а й Італія загалом!"

Відгук туриста Аккорд тур Dana (Львів) на тур
Поїздка: 26 жовтня 2018
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Ноябрь 2018
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Чаруючий Рим! Венеція, Флоренція та Неаполь

Зачарували реально на все життя не тільки Рим, Флоренція, Венеція, а й Італія загалом!

Хоч останнім часом доводилося неодноразово чути певні нарікання на туристичну компанію «Аккорд-тур» (на кшталт «Аккорд» вже не той, що був колись, недосвідчені чи непрофесійні керівники груп, бронювання дешевих готелів, відміна певних турів, перенесення дат виїздів, доплати і т. д.), про нашу подорож можу сказати: вдалася на всі 100%.

Хочу відзначити дуже добре підібрану програму туру “Чаруючий Рим…», а особливо перебування у «вічному» місті впродовж 3-х днів. Щоб осягнути велич і неповторну архітектуру древнього міста, насолодитися творіннями геніальних художників та архітекторів, звичайно, навіть 3-х днів не вистачить, але все ж таки це не 1 день, як в інших «італійських» турах. Третій день у Римі ми зробили для себе вільним (відмовились від поїздки в Неаполь і супутніх з ним екскурсій), віддаючи перевагу самостійному пересуванню та ознайомленню із містом, гастрономічному задоволенню в одному з безлічі римських ресторанчиків. Неквапливо, не женучись за екскурсоводом відвідати Пантеон, замок св. Ангела, пл. св. Петра фонтани Треві, 4-х рік та ін., (відновили в пам’яті сюжет «Ангелів і демонів»), поласувати італійським морозивом, пройтись вузенькими вуличками, роздивитися знамениті храми - це все принесло неймовірне задоволення. Ввечері ми втомлені та щасливі повернулися в готель. До речі хотілось би висловити побажання «Аккорду» бронювати готелі в околицях Риму з безкоштовним Wi-Fi (в нашому випадку платний Wi-Fi розчарував, зважаючи, що city tax у римських готелях високий). Наступна була мила Флоренція з величною Санта-Марія-дель-Фйоре, з галереєю Уффіці, де просто дух захоплює від неймовірної кількості шедеврів. І на завершення італійської подорожі – Венеція. Прогноз зранку був невтішний: дощ на весь день. Власне, коли ми прибули, вода на площі св. Марка почала стрімко підійматися, нам довелося придбати разові гумові чоботи (10є) і проблема була вирішена. Екскурсовод водила нас вузькими вуличками «високої» Венеції і навіть там була вода. На площі св. Марка ми по-коліно бродили у воді. Настрій був піднесений і по-дитячому пустотливий. Неодноразово нам підкреслював гід, які ми молодці, що приїхали не у «високий» сезон, що в даний час Венеція - напівпорожня (хоч туристів як на мене було дуже –дуже багато).

Окрема подяка нашому керівнику групи Сечиній Олександрі за бездоганну, продуману організацію і супроводження туру: від цікавої інформації про країни і міста, які проїзджали до всіляких побутових дрібниць (що і де купити, не переплачуючи, де поїсти і т. д.), всі заплановані екскурсії під її керівництвом відбулися. Виважена, відповідальна, просто молодчинка!

Подяка також «Аккорд-туру» за підбір професійних, закоханих в свою роботу екскурсоводів.

Незабутня подорож в компанії приємних позитивних людей!

Реклама
Відгуки про інші тури