Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Сильне розчарування. Довго вагалася чи писати відгук, але туристи з групи наполягали поділитися досвідом.

"Все почалося жахливо з моменту прибуття на Термінал А. Безліч автобусів, людей з валізами і повний хаос. Ледве знайшла наш автобус, попередила керівника групи Марію Матковську, що ми є, але відійдемо по своїм справам."

Відгук туриста Аккорд тур tanka17 (Сарни) на тур
Поїздка: 22 вересня 2018
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Ноябрь 2018
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Найкращі хвилини в Італії!

У результаті через 10 хв, у зазначений час від'їзду, коли ми хотіли потрапити у свій автобус, його не виявилося на парковці. Дзвоню Марії. Відповідь: "Нічим не можу допомогти, ми вже виїхали, наздоганяйте. " І нам з чоловіком довелося з важкою валізою бігти і наздоганяти наш автобус метрів 200. На питання, чому група рушила без нас, Марія повела плечима.

Ми сподівались, що на цьому весь негатив від цієї поїздки вичерпався. Як ми помилялися...

Наступним нашим випробуванням стало 14-годинне очікування проходження кордону. Вини туропертора в тому немає. Звісно, вечірній Будапешт ми не побачили.

Тепер щодо туру. Не розумію навіщо писати в описі!!! БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ!!! Адже я не вважаю, що поселення в 1-2 ночі і підйом в 6 ранку - це без нічних переїздів. Дуже багато часу на переїзди, а в самих містах туру все дуже швидко. Хоча ми з чоловіком взяли лише одну додаткову екскурсію у Ватикан. Звичайно, Флоренція, Рим, Венеція, Любляна - прекрасні.

Про Будапешт потрібно писати окремо. Незважаючи на те, що я належним чином виконала всі умови договору, з вини туроператора послуги в належній якості нам надані не були, а саме проживання в крайню ніч в готелі «BARA», що в Будапешті. По приїзду нашої групи в даний готель о 02:00 ночі нам працівник готелю повідомив, що в даному готелі номери для нас не заброньовані. Через півтори години знайшлось 10 вільних тримісних та чотирьохмісних номерів. Нам видали ключ від трьохмісного номеру (хоча по договору нам обіцяли DBL) та підселили ще 1 туриста. Потрапивши в кімнату, ми побачили перевернуті меблі, відсутність постільної білизни та будь-якої чистоти. Спустившись до рецепції, ми розповіли про жахливі умови нашого номеру працівнику готелю та керівнику групи, на що отримали відповідь: «Я нічим не можу Вам допомогти». Я була змушена взяти 2 скатертини з холу готелю, якими був прикритий чистий посуд і так ми переночували. Прокинулась я з головним болем та укусами від клопів на обличчі та нозі. Клопів ми знайшли на подушці, ліжку та моєму одязі.

Зранку нам усім Марія запропонувала безкоштовну екскурсію на вибір або «Таємнича Буда», або «Тропікарій». Після тяжкої ночі ми мали жахливі враження від Будапешту та Угорщини в цілому, тому відмовились від пішохідної екскурсії по місту і поїхали в Тропікарій на автобусі туроператора і за вхід в сам Тропікарій заплатили свої гроші, тому нам з чоловіком важко назвати це безкоштовною екскурсією.

По дорозі до кордону, коли ми повертались в Україну, я попросила Марію компенсувати нам жахливу ніч в готелі Будапешту номером в Терміналі А, щоб ми змогли нормально відпочити перед поїздкою додому. На це нам Марія відповіла, що Аккорд відмовляється надати нам номер в готелі, адже вже надав нам безкоштовну екскурсію.

Ситуація, що склалася заподіяла нам значні моральні страждання (переживання з цього приводу, головні болі), шкоду моєму здоров’ю (свербіж обличчя та ноги від укусів клопів) і величезні незручності (неможливість надання нам номеру в готелі, зіпсовану відпустку).

Я втретє подорожувала з Аккордом, завжди всім його рекомендувала, мені завжди все подобалось, але дана поїздка залишила мені лише негативні емоції від такої халатності керівника групи та бездіяльності Аккорда як туроператора.

Після поїздки я зверталася до туроператора про відшкодування нам збитків, на що отримала негативну відповідь, бо своєї вини в даній ситуації вони не бачать.

Хочу закликати Аккорд - не женіться за кількістю, намагайтеся все робити якісно і на благо туристів.

Інші відгуки tanka17

Реклама
Відгуки про інші тури