Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Перший раз залишаю такий відгук, але ненормально поводити себе так з туристами!!

"Цікавий тур, некомпетентність гіда та водіїв"

Відгук туриста Аккорд тур Дара27 (Львів) на тур
Поїздка: 07 грудня 2018
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Декабрь 2018
Голосов 6 «
Всі лідери

Відгук на тур Угорський чардаш! Відень та Будапешт

Ми їхали великою компанією, 5 людей і вирішили залишити відгук.

Гід - Олександр Трофімов.

1. Поселення (було обіцяно, що нас поселять втрьох, але при поселенні гід нічого не попереджаючи поселив мене до чужої людини)

2. Зранку автобус та гід запізнилися на 50 хв, ніж було домовлено. Всі туристи сиділи на чемоданах в холі готелю чекаючи з хвилини на хвилину.

3. При виборі екскурсій не було попереджено те, що ті, хто не йде на дегустацію в Єгері буде змушений мерзнути під автобусом. Нахабним чином гід та водії почали нас вигонити з автобуса на вулицю. (якщо потрібно є відео, на якому видно який холод був на вулиці коли нас намагалися виставити та збоку автобус іншого українського туроператора, в якому якщо люди хотіли, то пішли, ні то залишилися в автобусі)

4. Також Олександр сказав, що можна на Єгері скористатися туалетом (платним) - він виявився закритим. І перша санітарна зупинка з Будапешту була аж за Українським кордоном!

5. Надзвичайно хамське ставлення водіїв з самого початку туру, які відмовилися відкрити багажник щоб дістати потрібні речі для нічного переїзду, російський шансон, який звучав.

6. І врешті-решт, Олександр казав, що прибуття до Львова о 10 годині. Не оголошуючи, що ми вже під їжджаємо (десь в Стрию) він заявив, що ми у Львові. Дякуючи цьому, ми просиділи дві години чекаючи в Терміналі А щоб нас забрали.

За всю поїздку не прозвучало жодного вибачення чи щодо запізнення, чи щодо хамського ставлення. Жахлива некомпетентість гіда та невміння спілкуватися водіїв.
Реклама
Відгуки про інші тури